Филип Киркоров се превъплъти в ролята на руския император Петър

...
Филип Киркоров се превъплъти в ролята на руския император Петър
Коментари Харесай

Филип Киркоров играе Петър I в комедиен сериал

Филип Киркоров се превъплъти в ролята на съветския император Петър I в комедиен исторически сериал. Премиерата на плана се състоя във връзка 350-годишнината от рождението на владетеля, оповестява ТАСС, като цитира продуцентите от студио „ Базелевс “. Главният воин на хумористичната уеб поредност поддържа видеоблог, основава маршрут за пътешестване до Европа посредством онлайн картографска услуга, и даже поддържа връзка с други исторически персони в месинджър.  

„ Беше елементарно да се превъплътя в тази роля, тъй като Петър Първи се държи по този начин, както всяка модерна звезда -  той е деен в обществените мрежи, беседва персонално със звездните си другари, взе участие в турнета. Е, какво да кажем за поразителната аналогия с първия съветски император? Вече дълги години обликът и марката  „ Петър Първи " са прикрепени към мен “, споделя попзвездата от български генезис. 

Русия отбелязва 350-годишнината от рождението на Петър Първи с разнообразни начинания. Една от тях е и изложбата „ Петър Велики. Мустаците на владетеля " в Третяковската изложба. Експозицията включва към 30 картини, рисунки, статуи, както и книги.

Много от летните концерти на Филип Киркоров в Русия са анулирани поради провокативното осъществяване с разпятие на юбилейното му шоу в Кремъл в края на април. Едновременно православната черква и мюсюлманските общности в страната бяха възмутени от театралния номер в жанр Мадона от края на 80-те.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР