Филип Киркоров преминава през мрачен период от живота си. Песните

...
Филип Киркоров преминава през мрачен период от живота си. Песните
Коментари Харесай

Принуждават гея Киркоров да се ожени заради голото транс парти

Филип Киркоров минава през тъмен интервал от живота си. Песните на Краля на попа бяха свалени съвсем на всички места в Русия, поради присъединяване му в скандалното голо гей празненство по Коледа. Името му даже не е в листата с посетители за огромния пролетен концерт, където върви персонално Владимир Путин.

На фона на абсурда с „ голото “ празненство и възбраната на доста артисти, Филип Киркоров е намерил метод да се измъкне. Според самостоятелни съветски издания той е получил височайша заповед мигновено да се ожени, с цел да очисти хомо имиджа си.

Офертата е била повече от настоятелна - или си взима партньорка от женски пол мигновено, или с е прости с всички привилегии и има заплаха даже да бъде изхвърлен от Руската федерация.



Содомитското празненство

След като се разведе през 2005 година с 18 години по-възрастната от него звезда Алла Пугачова, Киркоров не е влизал в публични връзки с друга жена.

Дамата, която му пробутват за половинка, се споделя Татяна, а семейството й е Мур, само че из обществените мрежи се подвизава и като Тур, по тази причина някои от медиите я изписват и по този начин. Интересното е, че 39-годишната дама е внучка на известния военачалник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и воин от Отечествената война Георгий Мур.

За идната женитба службите дори са измислили подобаваща легенда. Уж още преди 3 месеца, откакто гледали дружно филм, Киркоров паднал на колене и изискал ръката на Татяна. Тя се усмихнала предостатъчно.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР