Филип Киркоров написа пост в Instagram по повод на наложените

...
Филип Киркоров написа пост в Instagram по повод на наложените
Коментари Харесай

Киркоров към Зеленски: Зайче, много влезе в ролята, съжалявам те

Филип Киркоров написа пост в Instagram във връзка на наложените му наказания от Володимир Зеленски. Той влезе в лист дружно с режисьора Никита Михалков и още 118 руски звезди.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8834
" Приемам поздравления от всички мои другари и познати за влизането в глобения лист ", стартира поста си Киркоров. " Благодаря ви, че разпознахте моя гений, че разпознахте моята значителност и известност. Историята към този момент е минала през сходни " водачи " и през 45 година, които отидоха в различен свят, само че срещнаха своите почитатели след 80 години. "

" Културата, песните, литературните творби, както тогава, а още повече в този момент, не могат да бъдат анулирани, време е да го разберете и приемете. Разбира се, полезностите на културата под украинския протекторат от дълго време са изчезнали в западноукраинските страни, които като деца се подчиняват на звуците на флейтата на Гамелнския хрисолов. За страдание, този феномен на културата на анулацията, както от творбата " Кралството на кривите огледала ", изкривява действителността и, сходно на анулацията на Салман Рушди, до смъртните наказания на братските територии на родината му, се възхвалява на Запад ", добавя още артистът, представен от dnes.bg.

" Моят остарял приятел и сътрудник на снимачната площадка прекалено много влезе в ролята. Сценарият, който му беше изпратен оттатък океана, изпепели и него, и страната, която му беше поверена. Съжалявам го и околните ми хора от Украйна, за жалост, фанатизирани хора, които са завладяли пропагандата и новинарския дневен ред, като не разрешават на хората да чуят техните родственици, другари и други различни отзиви и вести. Имах шанс, че не разрешиха единствено песните ми -  - да, зайче мое, Зеленски ", написа пиперливо Киркоров.

Публикацията му е съпроводена от видеоклип към песента " Просто подари ", където една от функциите е изиграна от самия Зеленски. На фона звучат думите на песента: " Ще предизвикам целия свят на война. И ще се върна с победа ".
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР