Филип Киркоров е включен в черния списък на световноизвестната модна

...
Филип Киркоров е включен в черния списък на световноизвестната модна
Коментари Харесай

Balenciaga забрани на Филип Киркоров да пазарува от бранда, защото подкрепя Русия срещу Украйна

Филип Киркоров е включен в черния лист на световноизвестната фешън къща Balenciaga поради поддръжката си за режима на Владимир Путин в Русия и войната, която води против Украйна.

За това заяви самият музикант в изявление, излъчено в Youtube канал.

" Всички знаят, че съм фен на модата. " Долче и Габана ", " Луи Витон ", " Балмейн " - всички постоянно ме чакат с отворени прегръдки. Аз съм от вида клиенти, които в действителност се интересуват от това, което носят и по какъв начин излизат на сцената. Тази заран към този момент се преоблякох три пъти... По едно време стилистът ми получи позвъняване от бутика на " Баленсиага " в Монако: " Не можем повече да продаваме неща на Филип Киркоров, тъй като той поддържа режима на президента Путин ", споделя артистът.

За да въпреки всичко се увери, че не става дума за неразбирателство, Киркоров моли другар да купи от стилната къща дреха на негово име - резултатът бил същият.

Певецът е получил особено писмо от марката, в което се показва, че възбраната да пазари облекла и аксесоари в действителност е обвързвана с поддръжката му за Путин.

Роденият във Варна през 1967 година Кирков от години предизвика спорни реакции и в България, само че и в цяла Европа.

Заради обществената му поддръжка за противозаконното анексиране на украинския полуостров Крим от Русия през 2014 година Литва не разрешава на Киркоров да влиза в страната за интервал от 5 години. Това се случва на 19 януари 2021 година

На 23 юни същата година Киркоров е включен в листата на " лицата, които съставляват опасност за националната сигурност на Украйна ". Естония също не разрешава на артиста да стъпва на нейна територия, откакто Русия нахлу в Украйна на 24 февруари 2022 година, той поддържа това.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР