ФИФА отряза украинския президент за изявление преди финала на МондиалаКанцеларията

...
ФИФА отряза украинския президент за изявление преди финала на МондиалаКанцеларията
Коментари Харесай

Володимир Зеленски предлага световна среща за прекратяване на войната

ФИФА отряза украинския президент за изказване преди финала на Мондиала

Канцеларията на украинския президент разгласява видеообръщение на Владимир Зеленски, което трябваше да бъде излъчено през днешния ден, преди финалния мач от Световното състезание в Катар.

„ Президентът на Украйна Володимир Зеленски предлага на света украинската формула на мира във видеообръщение, което трябваше да бъде показано преди финалния мач на Световното състезание по футбол в Катар днес… Ние имаме пред тип световен мир ", написа Андрий Ермак, началник на президентската администрация. Ако не през екраните на стадиона в Катар, апелът ще бъде забелязан през днешния ден от целия свят – през екраните на милиони и милиарди телефони! Това е апел за мир, добави Ермак.

Както оповестиха по-рано медиите, Зеленски предлага във видеобръщението да се провежда през зимата международна среща за преустановяване на спора в Украйна. Зеленски предложи среща на върха, с цел да „ се обединят всички страни към казуса (за постигане) ” на международен мир ", заяви по този мотив английската телевизия ITV, съобщи БГНЕС.

По-рано СNN заяви, че ФИФА е отказала на Зеленски да направи своето видеобръщение преди началото на финала за Световната купа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР