ФИФА е уважила жалбата на Петър Хубчев и е разпоредила

...
ФИФА е уважила жалбата на Петър Хубчев и е разпоредила
Коментари Харесай

ФИФА разпореди "Левски" да плати 1 млн. лв. на Хубчев

ФИФА е почела жалбата на Петър Хубчев и е разпоредила на " Левски " да заплати цялостно обезщетение на треньора и екипа му, които бяха освободени първоначално на юни м.г., заяви Dsport. Сумата на компенсацията е общо към 1 млн. лева, като размерът й . Самият той не оспорва взиманията на Хубчев и асистентите му, наясно бе и с процедурата във ФИФА, само че призна, че досега клубът няма опция да заплати толкоз огромна сума. Затова и вярата бе да се подпишат нови спонсорски контракти, като с постъпленията от тях да се уредят връзките с Хубчев.

Обезщетението включва заплатите, които би трябвало да се изплатят на треньорския екип (Хубчев, Левон Апкарян, Армен Амбарцумян, Георги Донков) до края на договорите им (юни 2021 г.), а решението на ФИФА е било улеснено от обстоятелството, че в договора на Хубчев попадат данните от немския му паспорт, което значи, че сходни трудови връзки се вземат решение според тамошното законодателство.

Заради неналичието на дефинитивна сделка сред " Левски " и ответната страна до момента Петър Хубчев към момента на книга е треньор на тима. А актуалният ментор Славиша Стоянович се води състезателен шеф и треньор до споразумяване на казуса.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР