Fiat обяви, че иновативната електрическа концептуална разработка Concept Centoventi е получила престижно

...
Fiat обяви, че иновативната електрическа
концептуална разработка Concept Centoventi е
получила престижно
Коментари Харесай

Електрическият Fiat Concept Centoventi с награда Red Dot Award 2019

Fiat разгласи, че новаторската електрическа концептуална разработка Concept Centoventi е получила влиятелно отличие Red Dot в категорията Design Concept на престижния конкурс Red Dot Award за 2019 година.

С програмата 4U покривът, броните, капаците на колелата и цветовете й могат да бъдат персонализирани в четири варианта. В допълнение, Fiat Concept Centoventi може да бъде планиран с доста въображение по отношение на интериорния дизайн, конфигурацията на покрива, системата за инфотейнмънт и техническите индикатори. Идеята зад концепта - притежателите вече няма да чакат за нови специфични модели или фейслифт, а ще могат да подобряват колата си по лично предпочитание.

Свободата на самостоятелния дизайн се вижда точно в електрическото задвижване на концепцията на Fiat. Тъй като за съхранението на сила е използвана модулна батерия, се предлага възможно най-голяма еластичност при потребление. По подразбиране е инсталирана батерия, която позволява пробег от към 100 километра. Ако е нужен по-голям, могат да бъдат закупени или наети до четири допълнителни акумулатори, което увеличава пробега всяка с към 100 километра и пробегът с едно зареждане доближава 500 километра.



"Изключително съм горделив, че спечелихме награда Red Dot ", разяснява Оливие Франсоа, президент Fiat Brand Global. "Фактически, тази влиятелна награда демонстрира изключителната иновация и измерението на , с последствия надхвърлящи автомобилния свят като подобен, и е още един подарък за рождения ден на Fiat и 120-годишнината на марката ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР