Фейсбук Здравният министър проф. е отдаден на работата си, но след

...
Фейсбук
Здравният министър проф. е отдаден на работата си, но след
Коментари Харесай

Eто го семейството на здравния министър

 Фейсбук Здравният министър проф. е предан на работата си, само че след натоварените дни вкъщи го чакат половинката му Илияна и тяхното огромно благополучие – синът им Сами. Бившият шеф на Александровска болница рядко приказва за фамилията си, само че негови доближени издават, че е извънредно грижлив баща. 

Миналата есен дружно с обичаната му претърпели един от най-специалните фамилни моменти, а точно кръщенето на техния наследник. Малкият Сами встъпил в християнската религия на гала в столичния храм " Света София “ през октомври, а за негов кръстник проф. Ангелов и Илияна избрали собствен непосредствен другар.

Мъникът е наследил сините очи и русата коса на своята майка, а евентуално баща му се надява някой ден да тръгне по стъпките му в лекарската специалност. За дамата до здравния министър се знае, че е някогашна състезателка по художествена гимнастика, която след това минала от другата страна на спорта и станала треньор.

Преди дни тя отпразнува своя рожден ден, а Ангелов я поздрави с малко, само че сантиментално обръщение: " Честит рожден ден, обич моя “, във фейсбук страницата си. Шампионските триумфи и сбирката от медали Илияна постигнала под управлението на самата Нешка Робева, която пък след това я поканила да се причисли в нейния отбор.

В трупата тя срещнала доста другари, а благодарността си към Робева не стопира да изрича с благи изявления в обществените мрежи и до през днешния ден.  " Толкова доста съм дала от себе си, само че още повече получавах. Получих най-важните уроци. Научих, че щастието е да раздаваш себе си на хората и да се радваш на тяхното благополучие. Изплаках толкоз доста сълзи..., от благополучие, от наслада, от пристрастеност, от това, че магията ме превземаше и загубвах визия за действителността. Тогава, когато най-вече се нуждаех от това. Дълъг беше този път.

Срещнах доста другари – чисти и положителни. Запознах се с толкоз доста хора – усмихнати и признателни. Пазя всички в сърцето си. И всичко това се дължи на един човек – госпожа  Нешка Робева. От нея научих доста, съвсем всичко, за гимнастиката, за танците, за изкуството, за хората, за триумфа и най-много за живота. Благодаря Ви, госпожо! Всичко това ме караше да се усещам цяла, приключена и задоволителна и в това време щастлива, усмихната и удовлетворена. Тази магия ме владее и до през днешния ден и ще ме владее постоянно “, написа Илияна.

Любопитна детайлност е, че тя има сестра близначка, с която са като две капки вода. Малкият Сами е уязвимост и на своята вуйна Йоана, която също го затрупва с обич. И тя като сестра си е някогашна гимнастичка и е била част от трупата с танцьори на Робева. С проф. Ангелов са в чудесни връзки и постоянно цялото семейство се събира в неговия дом за най-светлите празници в годината, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР