Фейсбук След скандала, който се разви вчера покрай съпругата на футболиста

...
Фейсбук
След скандала, който се разви вчера покрай съпругата на футболиста
Коментари Харесай

Ваня Джаферович с гневен пост в защита на жена си

 Фейсбук След абсурда, който се разви през вчерашния ден около брачната половинка на футболиста Ваня Джаферович, той написа ядосан пост в отговор на изявленията. В поста си във Facebook, Ваня отбрани брачната половинка си и съобщи, че ще си търсят правата в съда. Ето и думите му: 

В тази публикация можете да се насладите на характерен образец за публицистика, в случай че по този начин може да се назова, от най-мизерното естество - изказвания, които се безапелационна клюка и поради които нашето семейство ще си търси правата в съда.

Колкото до случката, ще ви я опиша небрежно. Всяка заран караме (един от двамата) децата на учебно заведение и детска градина. Улицата, в която живеем, е тясна и от едната страна (дясната) е зона, където се паркират колите. Вчера Жени взема решение да закара децата и, излизайки от входа, потегля да пресича, дружно с децата, към колата ни, която е паркирана тъкмо насреща.

Минава една кола, Жени изчаква и когато вижда, че няма придвижване, пресича, отваря вратата и почва да оказва помощ на децата да влязат. В този миг друга кола завива в нашата улица и почва да се спуска надолу и да свири на Жени.

Сега - представете си обстановката, тъй като на мен ми се е случвало доста пъти. Виждаш, че някой стопира, с децата е (или за учебно заведение, или за градина), обикновено е да изчакаш... човешко е някак, нали?

Тази госпожа обаче стартира да крещи на Жени да прибере децата, да натиска клаксона с единствена цел да може тя да мине по-бързо. След това потегля заплашително с колата към Жени, без да стопира. Докато децата ни се качват.

В този миг става сдърпване сред двете, разправия; госпожата също е с детето си в колата, което прави цялата обстановка още по-абсурдна. Жени реагира в опит да отбрани децата си; може би по-бурно от вербална позиция, само че толкоз. Удари в лицето подсигурявам, че не е имало, само че обстановката е “майка против майка, дума против дума ".

Днес получихме позвъняване от полицията, че има пусната тъжба против Жени. Супер, по този начин се прави, когато някой БЕЗПРИЧИННО е нарушил разпоредбите. Когато обаче се приказва за “агресия на пътя ", а първопричината за експанзията се оплаква от реакцията, е малко смешно.

След това разбираме, че госпожата е и заместител основен редактор в " Монитор " и те са пуснали тази публикация, без да търсят мнението от Жени (втората страна в случая). В нея написа, че са нанесени физически повреди, ритници върху колата и какви ли не други неистини и клюки, които ние няма по какъв начин да подминем.

Жалки опити да се прави вест, без никакви доказателства, основана единствено на “рекла, споделила ", за уроняване на престижа на нашето семейство.

Едно ще ви кажа - целият живот е построен от причинно-следствени връзки. Когато ти си повода - с нападателно държание против деца - и се оплакваш от следствието (според теб - нападателно държание в наличие на деца), ставаш презрян. Пък даже да познаваш всички чиновници в системите, тъй като си “монитор на правдата ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР