ФейсбукОбвиненият в двойно убийство Йордан Таков имал любовница. Тази пикантна

...
ФейсбукОбвиненият в двойно убийство Йордан Таков имал любовница. Тази пикантна
Коментари Харесай

Пикантна подробност по време на делото за двойното убийство в Пловдив

ФейсбукОбвиненият в двойно ликвидиране Йордан Таков имал държанка. Тази пикантна детайлност заяви по време на разпита пред съда очевидецът Георги Христев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Той описа за случай с жена, с която Таков бил във връзка, за което самият обвинен му споделил. Веднъж му споделил, че приятелят на дамата се намесил в интимните им връзки, а Таков го изгонил. Тази преживелица бе изнесена, с цел да се подчертае, че подсъдимият Йордан Таков постоянно се държи скандално в обществото.

Адвокат Давчев стачкува, че тези показания са отвън предмета на това произвеждане и акцентира, че задачата на правосъдния състав е да приключи тези " просташки диалози “, както и всевъзможни клюки за подсъдимия.

Прокурорът обаче настоя очевидецът да бъде изслушан, защото ставало въпрос не за клюки, а за действителен диалог сред него и подсъдимия.

Въпреки това съдът спря това, като разясни, че този очевидец е позволен за разпит единствено, с цел да даде повече характеристични данни за Таков.

Същият очевидец описа и още пикантни случки като доказателство, че упрекнатият в двойно ликвидиране е доста нападателен човек. Самият Йордан му споделил един път, че като си извади позволение за оръжието, няма да му се постанова да се бие по светофарите, а ще им демонстрира револвера.

Йордан имал спречквания и с други хора, до момента в който играел футбол, както и че бил отправил опасност към строител, че ще му възпламени буса.

В началото на разпита очевидецът Георги Христев описа, че е бил непосредствен с всички сътрудници в този бизнес – със починалите Христо и Васил, и със самият Таков. Но най-близки били връзките му с Христо. По думите му, сред Йордан и бащата и сина имало непрекъснати спречквания, за които му е разказвал Христо. Това се дължало на обстоятелството, че Йордан имал настрана независим бизнес с кафе машини и по тази причина не полагал грижи за общия бизнес, което пък било мотив за честите кавги. Иначе самите жертви – Христо и Васил били доста точни и положителни хора, по думите на Георги Христев.

На въпрос на юрист Давчев имат ли общ бизнес очевидецът и жертвите той отговори, че това не е по този начин. В последна сметка обаче стана ясно, че Иван Христев е пътувал постоянно с Христо в чужбина, с цел да внасят коли, които по-късно продавали.  

На днешното съвещание на съда бе разпитан и още един очевидец – Бояна Цветкова, която е кума на Даниела и Васил Ботеви. Тя посочи, че младото семейство били образец за нея и тя постоянно се възхищавала на връзките им. Васил бил доста грижлив брачен партньор и татко. Двамата имали доста мощна и духовна връзка. 

Свидетелката описа още, че в деня, в който е схванала за гибелта на брачна половинка си, Даниела се е пробвала да се самоубие, като е вървяла сред колите. След този случай тя е посещавала психиатър и приема медикаменти и до в този момент.

На идващото съвещание по делото ще бъде разпитан и нов очевидец – Иван Нейчев във връзка изявлението, че Таков е заплашвал строител, че ще му възпламени буса.  

Предстои да бъде  прочетена и физико-химичната експертиза, защото в настоящия и тип не може да бъде призната, без да са взети под внимание всички събрани доказателства. Бе поискано още да бъде назначена и нова дактилоскопска експертиза.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР