Фейсбук Ники Кънчев няма търпение Биг Брадър да се завърне в

...
Фейсбук
Ники Кънчев няма търпение Биг Брадър да се завърне в
Коментари Харесай

Биг Брадър се завръща, Ники Кънчев няма търпение!

 Фейсбук Ники Кънчев няма самообладание " Биг Брадър " да се завърне в ефир. Той загатна в обществената мрежа, че наесен ще има нов сезон, като показа спомен от миналогодишния.

Шоуменът пусна видеоклип с присъединяване на колежката си Алекс Сърчаджиева и фолк артиста Азис. " Преди една година с Алекс и Васко. Бяхме следователи. Пак търсим кой ще взе участие... ", написа известният водещ.

Кънчев е част от детективския панел в шоуто " Маскираният артист ", но очевидно " Големият брат " му липсва и с носталгия си спомня паметни моменти от предходни сезони. Отлично осведомени източници пък удостоверяват думите на Ники, че най-гледаният риалити формат ще се завърне на дребния екран. Участниците обаче занапред ще бъдат конкретизирани. 

Слуховете, че " Биг Брадър " ще изчезне вечно от родния ефир се оказаха пресилени. Новото приключенско предаване " Игри на волята ", което имаше за цел да го замести, се оказа с невисок рейтинг. Нито един от участниците не съумя да притегли нужния интерес, макар огромните упования и колосалния бюджет. Поради тази причина втори сезон няма да има, издават от кухнята на Нова тв.

Зрителите също всеобщо разясняват, че желаят да гледат " Биг Брадър ". Говори се, че продуцентът Ники Тупарев се съгласил да приготви нов сезон и възлагал огромни очаквания на него. Очаква се в предаването да бъдат вмъкнати много новости, които да поддържат интереса на аудиторията.

Един от проблемите с рестарта на " Големия брат " е обвързван с възможните участници. Голяма част от в действителност известните персони отхвърлят да се включат в риалити шоуто от боязън да не се изложат, други пък към този момент участваха по няколко пъти и омръзнаха на почитателите. Освен това множеството родни звезди упорстват за големи възнаграждения, които малкия екран все по-трудно отделя от бюджета си, пише " Уикенд ".

Твърди се, че най-популярното риалити шоу в историята на българския ефир гълтало по 4 млн лв. годишно. Заради сравнителния крах на последния сезон Нова тв взе решението да си спести този разход, но " Игри на волята " не оправда упованията. Жадните за сеир фенове към този момент са се затъжили за " Брадъра " и се надяват следващата година още веднъж да видят Ники Кънчев в ролята на водещ
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР