Фейсбук Неизвестни варненци дадоха урок по човечност, научи Varna24.bg. Хората са

...
Фейсбук
Неизвестни варненци дадоха урок по човечност, научи Varna24.bg. Хората са
Коментари Харесай

Варненци дадоха урок по човечност. Други призоваха: Последвайте примера!

 Фейсбук Неизвестни варненци дадоха урок по човещина, научи Varna24.bg . Хората са сътворили спонтанен долап с хранителни артикули, направен от щайга, и са го сложили на улично дърво на ул. " Рали Мавридов " 30.

Надпис на " шкафчето " гласи " От хора-за хора. Поставете хранителни артикули за нуждаещи се ". 

Симпатизанти на концепцията приканват в обществената мрежа да се слагат колкото се може повече сходни уреди за хора, които нямат помощ от на никое място и гладуват в този сложен за всички миг.

Не липсват и съперници на концепцията, които считат, че със стоплянето на времето, е рисковано да се оставят навън салами и други артикули, които могат да се скапват и вместо да оказват помощ, да навредят.

Други са на мнение, че " братята роми " доста бързо ще се възползват от човещината, даже да нямат потребност.

Припомняме, че сходна благородна концепция бе осъществена преди време с слагането на ледник за небогати на пазар " Чаталджа ", където търговци от пазара и живеещите в близост оставяха артикули, плодове и зеленчуци, а заведения за бързо хранене от региона храна, която е годна за консумация, само че е останала непродадена денем. Хладилникът просъществува известно време, след което бе запечатан от РЗИ-Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР