Фейсбук Наскоро поп фолк дивата Анелия вдигна весело парти в дома

...
Фейсбук
Наскоро поп фолк дивата Анелия вдигна весело парти в дома
Коментари Харесай

Анелия проговори за любовта, разкри дали има мъж до себе си

 Фейсбук Наскоро поп фолк дивата Анелия подвигна радостно празненство в дома си в столичния квартал " Драгалевци " след месеци изолираност и липса на работни задължения около пандемията.

Изпълнителката призна, че се пробва да намира към този момент във всичко баланс, тъй като преди не го е правила, защото е малко по-нетърпелив човек.

" Последната година, когато останахме без работа поради пандемията, си зададох доста въпроси, научих се на примирение. Аз кардинално съм малко нетърпелива, все си слагам огромни цели. Но с годините разбрах, че това е обвързвано с доста его, а от него няма смисъл. Всичко е сила и не би трябвало да я прахосваме ", показа Анелия пред камерите на " На кафе " и Нова тв. И внесе изясненост за нещо, което вълнува от много време почитателите й - има ли нов мъж в живота си. 

" Не, не съм влюбена. Много мъчно се влюбвам. Бих желала, само че това е Божа работа. Сърцето ми е отворено, каквото пристигна. Аз съм жена, която е доста ухажвана. Тези неща или се получават, или не ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР