Фейсбук Мишо Шамара взриви Фейсбук с думите си за Националния празник

...
Фейсбук
Мишо Шамара взриви Фейсбук с думите си за Националния празник
Коментари Харесай

Мишо Шамара: Не е имало турско робство! Пловдивчанин: Роби са били африканците, не и българите!

Фейсбук Мишо Шамара взриви Facebook с думите си за Националния празник на България, празнуван на 3 март. Рапърът твърди, че изкривените показа за предишното ни вменяват несправедливи усеща. Ето какво тъкмо написа той в обществената мрежа: 
"Ако българите са били плебеи по време на османската империя, то по същата логичност значи, че през днешния ден българските турци, българските роми, татари, гагаузи, каракачани, копанари, арменци, руснаци, власи и по този начин нататък са плебеи и са под българско иго. Мислете, преди да слагате етикети. Думите имат значение. Метафорите и хиперболите основават изкривени показа за предишното и вменяват несправедливи усеща ".
Ето какво пък написа като коментар под поста на музиканта пловдивчанинът Исмаил Шериф: "... знаейки манталитета, с който са управлявали османците с приемането на исляма, робството дори е неразрешен с ферман на султан Абдулмеджид.. Османско притежание е друго, робството е радикално друго.. Африканци и доста нации са били плебеи, само че не и българите "...
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР