Фейсбук Мира Добрева се похвали, че вече движи из софийските улици

...
Фейсбук
Мира Добрева се похвали, че вече движи из софийските улици
Коментари Харесай

Мира Добрева подкара БМВ за 100 000 лева

Фейсбук Мира Добрева се похвали, че към този момент движи из софийските улици с нов бляскав джип БМВ за към 100 000 лв.. Преди дни русокоската поздрави приятелите си в обществената мрежа с " Добро утро " и кадър от " звяра от Бавария ". Не е загадка, че чаровната тв водеща е огромен обожател на немския автомобилния колос. " Вероятно е подарък от мъжа ѝ Жоро Торнев, с цел да му елементарни някоя невярност или пък си го е купила сама с хонорара от " ВИП Брадър ". Първият вид е по-вероятен, тъй като Мира е огромна спестовница, в никакъв случай няма да даде 100 бона за кола ", разясниха от обкръжението на Мира.

Златоградската упоритост работи в държавната телевизия против скромна заплата, само че от доста години се радва единствено на расови коли, които нормално са подарък от Жоро Торнев, който обича да глези красивата си брачна половинка. Преди аления джип хубавицата шофираше сребристо БМВ Х5 за към 50 бона. Трибуквеният звяр към този момент е продаден, а на неговото място в гаража се мъдри чисто нов " братовчед " за 100 бона. Колата не е поръчкова, само че има всички нужни екстри, отговарящи на звездния статут на собственичката.

Мира Добрева не работи за пари, а за популярност, шушукат в коридорите на Българска национална телевизия. Тя не зависи от заплатата си в държавната медия, само че обича да демонстрира скъпите си тоалети и чанти, написа " Уикенд ". Случайно или не, Мира взе тъкмо 100 бона от присъединяване си във " ВИП Брадър ". Преди да влезе в Къщата изкусителката твърдеше, че се е " продала " на сеирджийското шоу, тъй като имала банков заем, който трябвало да изплати. Очакваше се тя да почне работа в Нова телевизия, само че прехвърлянето по този начин и не се реализира.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР