Фейсбук Изключително бавно се стига до морето в днешния следобед, научи

...
Фейсбук
Изключително бавно се стига до морето в днешния следобед, научи
Коментари Харесай

Брутална ситуация към морето! Шофьори: През Гърция се стига по-бързо до Бургас!

 Фейсбук Изключително постепенно се стига до морето в днешния следобяд, научи Varna24.bg . Задръстванията поради продължаващия ремонт на Автомагистрала " Тракия " в сектора сред Чирпан и Стара Загора са огромни. Това породи същински фолклор в обществената мрежа Facebook.

Ето и част от коменатрите на консуматори:

" Ужас ", " Страшно е ", " Пътуващите към Бургас да търсят опция. Лек и безавариен път на всички! ", " Не можаха да създадат първо едната лента на автомагистралата примерно посока Бургас и обходът през Стара Загора да си остане за тези, които са в посока София. Ще се облекчи доста. Също може да се отстранен легналите служители на реда в Ракитница и нямаше да се постанова всяка една кола да стопира до първа скорост ", " Сигурно американците, като чуят за какъв брой време вървим до морето, и си споделят " Егати огромната страна ", " Избягвайте посока Бургас през Ракитница, задръстването е още от автомагистралата 2-3 км ", " Май през Гърция по-бързо се стига до Бургас ", " Защо не употребявате вид през Подбалканския път, също е сполучлив избор. Може да се видят много забравени места "...

За облекчение на трафика на Автомагистрала " Тракия “ по отношение на осъществяваните поправки действия (от км 182+294 до км 211+150), в региона на Чирпан е въведена краткотрайна организация на придвижването на товарните коли. Тя ще е в действие през днешния ден и в идните два почивни дни, .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР