Фейсбук Бившият командос Светослав Каменов е завел в дома си жертвата

...
Фейсбук
Бившият командос Светослав Каменов е завел в дома си жертвата
Коментари Харесай

Светослав завел в дома си жертвата Десислава Стоянова

Фейсбук Бившият командос Светослав Каменов е завел в дома си жертвата си Десислава Стоянова под претекст, че ще я учи на топография. 40-годишната жена е записала сержантското учебно заведение във Велико Търново, само че е срещала компликации с тази компетентност, научи БЛИЦ от свои източници. Стоянова очевидно е желала да продължи да работи в армията. Тя е била с най-ниския чин измежду военнослужещите, а по закон след довеждане докрай на 45 години, в случай че нямаш нашивки и по-висок сан, те освобождават от армията. Именно поради това убитата от Светослав жена е почнала да учи във Велико Търново. 

Двамата се познавали от дълго време - от времето, когато килърът работел с нея в Карловската бригада. По-късно той е бил инструктор в школата във Велико Търново, откъдето е уволнен след провокирана злополука в пияно положение.  Тялото на Десислава продължава да се намира в Съдебна медицина - Пловдив и да не е освободено. Очакваше се погребението да е на следващия ден, само че към момента е незнайно дали то ще се състои в уречения ден. 

Както съобщихме, военните в Карловската бригада са потънали в тъга. Днес те погребаха собствен млад сътрудник, който ненадейно е умрял след тежка интервенция. Десислава Стоянова ще бъде положена в гроб до него.  Бившият командос Светослав Каменов я е умъртвил в нощта на 29 против 30 ноември в дома си в Сопот. По телефона той извикал собствен комшия и другар, който да ги транспорти от жилището на Десислава в Карлово до неговия дом в Сопот. Той ги оставил и си тръгнал, няма данни за съпричасност към закононарушението.  Според полицията и прокуратурата, причина за страшния скандал, приключил със строшаване на врата на жертвата и укриване на натрупа под дивана, е колата на Десислава, която тя дала на килъра си, с цел да я ремонтира, а той продал за скрап.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР