Фейсбук полудя след вчерашните скандални разкрития на Светослав Илчовски. Крупният

...
Фейсбук полудя след вчерашните скандални разкрития на Светослав Илчовски. Крупният
Коментари Харесай

Фейсбук полудя след скандалните разкрития на Светослав Илчовски за Бойко Борисов

Фейсбук полудя след вчерашните скандални разкрития на Светослав Илчовски. Крупният земеделец от Кнежа детонира същинска бомба с думите си за Бойко Борисов, направени в Народното събрание пред комисията "Манолова ". Ето част от по-интересните мнения:

Радослав Бимбалов
Женският пингвин е доста претенциозна мома. Ляга си с този мъжки пингвин, който й донесе най-голямо камъче.
От през вчерашния ден знаем, че Борисов е нашият пингвин - пристава на този олигарх, който му донесе по-голямо златно кюлче.
При маймуните алфа-мъжкарят постанова волята си с брутално демонстративно принуждение над съперниците си. От през вчерашния ден знаем, че Борисов демонстрира демостративно на антуража си по какъв начин се насилва непокорен олигарх в пандиза. За наставление.
Като цяло не е правилно, че нямаме закони. Имаме. Но са директно взети от света на животните.
Нямаме празник на храбростта, обаче. В България чества страхът. Ежедневно.

Темата разяснява и юрист Емил Георгиев от "Правосъдие за всеки ":
Очакванията ви, че прокуратурата ще се засилва след казаното от Илчовски пред парламентарната комисия, се основават на непознаване на разделянето на управляващите у нас. То е сакрално за българската конституционна тъкан и се схваща като цялостна и безспорна самостоятелност не на просто на правосъдната власт, а на държавното обвиняване, от всички останали управляващи, изключително от законодателната, характеризиращо се със независима дискереция дали гласувани от Народното събрание закони да се ползват и в случай че да - в какъв размер. Което не откри утвърждение, се афишира за “политически натиск” и тук полемиката свършва.
Че това е по този начин, знаем от даваните до момента правни тълкувания на натоварения по едно и също време със земна и божествена задача основен прокурор. Като подобен той надали ще посегне на различен ревнив поддръжник на вярата, примерно на премиера - едно, тъй като е ктитор, друго, тъй като по фотоси на кюлчета не се работи, и трето, тъй като и да се окаже, че записи с издевателства над карнобатски предприемачи има, то създателят им ще е неизвестен, а и те няма да са направени по надлежния ред. Като нищо и самият Илчовски да осъмне с обвиняване, тъй като изказванията за кадруване в министерства, търговия с въздействие и други сходни, могат само да бъдат защитни версии на обвинени лица и подлите им юристи.
Това, несъмнено, при положение, че се извърши инспекция съгласно детайлната и транспарантна процедура, написана в член 145 от Закона за правосъдната власт и наблюдаващият прокурор нестимулирано позволи оповестяване на (част от) материалите. Немотивирано, тъй като една уважаваща се самостоятелна власт претекстове не дължи, а за какво не ги дължи - върнете се първоначално при разделянето на управляващите.

Журналистът Иван Бакалов:
Забелязва ли се, че рекетът на мутрогербаджиите върху земеделския предприемач, който пропя през вчерашния ден, стигнал върха си в края на 2020, когато му поискали половината от продукцията. Дотогава плащал 700-800 хиляди годишно, като продавал зърно на занижени цени на оня с пилетата, против това му решавали проблемите.
Съвпада с рекета върху Божков, който плащал 20-ина %, само че по същото време му поискали да трансферира лотарията на който би трябвало.
Изглежда Борисов е очаквал на идните избори да изпусне властта. И е почнал повсеместен рекет, да заграбим каквото може.
Както споделя зърнара: "Искаха да дам моята продукция, тъй като работех в тяхната страна. "
Помните ли ги по какъв начин гукат хараланите: "Имаме шанс с Борисов ". Не трябвало да го унижават и да няма реваншизъм.

Стела Николова, народен представител от Демократична България:
Светослав Илчовски.
Така се споделя индивидът, който през вчерашния ден се появи в Народно събрание и в комисията по проверка на ръководството на Герб описа ужасяващи неща.
Не, че в практиката ми мои клиенти- предприемачи не са ми разказвали за рекет над тях и "такса успокоение ", само че малко са хората, които биха го създали обществено.
И в случай че всичко това е правилно, както и изказванията за полови издевателства над Миню Стайков, който е в ареста, то става ли към този момент пределно ясно за какво Демократична България се бори за същинска прокуратура?!
След описа на Илия Златанов за "Осемте джуджета " Гешев се покри!
Сега отново ще се покрие или ще хукне да бори селската престъпност.
Напомням ви, че Гешевтурата отхвърли да проверява чекмеджето и кюлчетата. Сега ще откаже да проверява и изнудване на предприемач.
За това Демократична България внесе законопроект за закриване на профилираните съд и прокуратура.
Това, което аз запознат съм разказите на Златанов и Илчовски е, че най- огромната проведена незаконна група се крие в българската прокуратура, и до момента в който не почистим там няма по какъв начин да почистим на никое място другаде!

Журналистът Генка Шикерова:
"Да ви помоля за къс коментар за комисията през вчерашния ден "! Ама, несъмнено, че къс. "Въпросът " можеше и да е: кажете нещо за през вчерашния ден.
Не познавам Илчовски, вика ББ. Основният воин от описа обаче беше различен и министър председателят го познава.

Ружа Райчева, щерка на социолога Андрей Райчев:
Пилешки златни кюлчета, Мата Хари и полови издевателства в затвор...
Живеем в “Криминале” - свиреп закононарушения без последици.
Бизнесменът Светослав Илчовски бе свикан от комисията да свидетелства против Борисов и ръководството му. Обвиненията бяха тежки и съществени.
Главната мутра в Народно събрание Маноил Манев нахлу и почна да приказва без да стопира. Деса и Биков също се появиха да замажат ситуацията.
Имало е лудо звънене “Отивайте и ги накарайте да млъкнат, че знаете какво ви чака след това в затвора”.
Чувствам се омерзена, същински омерзена, че пребивавам в тази действителност където всички висши институции са полазени от нездравословни, алчни и елементарни хора.
Убедена съм, че казаното е истина. Илчовски е същински самоуверен човек с цел да се яви и да каже това пред комисия.
Дано нищо не му се случи, тъй като към този момент съм 100% сигурна, ГЕРБ СА МАФИЯ, и то 90s style.

Пиар-експертът Валентин Иванов- Кардамски:
Нямам никакво подозрение в истинността в думите на Илчовски, поради истеричната и нападателна реакция на депутатите от ГЕРБ. Целта им не беше да защитят Борисов, а да заглушат предприемача непременно.
В описа му има злокобни разкрития и те не се отнасят единствено за “Мата Хари”. Много по-ужасяващо е, че министерствата в България са на послушание на волята на мутри, облекли се в сака на бизнесмени; че републиката е разпарчетосана на феодални губернии; че министър председателят назидава послушание с видеа съдържащи принуждение над предприемачи в пандизите и прочие
Как да приемем присъдата-признание, че нацията ни е тровена години с най-некачествената храна, само че на най-висока цена? Как продължаваме след осъзнаването на обстоятелството, че не сме жители на републиката, а феодална благосъстоятелност? България не е похитена уважаеми, тя е конфискувана и ние официално присъстваме по милостта на безчинстващи феодали!
Убеден съм, че ще излизат доста по ужасяващи истини за налагания тероризъм към народа от безпардонни родни велможи. Надявам се, че народът още може да надига глава. Това изпитание се реализира не с мускули, а с чест и героизъм. Дано тези качества не са останали като изложение в тълковния речник, а да са скрити сили в гените ни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР