Февруари обещава да бъде период, изпълнен с астрологични събития, които

...
Февруари обещава да бъде период, изпълнен с астрологични събития, които
Коментари Харесай

Реки от пари за тези зодии през февруари

Февруари дава обещание да бъде интервал, изпълнен с астрологични събития, които ще повлияят на живота на всяка зодия.

Месецът ще донесе удобни вероятности в доста области от живота, изключително финансовата. Отсъствието на ретроградни планети и прекосяването на Меркурий в знака Водолей дава обещание шанс в разнообразни инициативи.

Три знака, съгласно прогнозите на астролозите, ще имат необикновен шанс през февруари. Те ще имат опция да подобрят финансовото си положение и да реализират непоклатимост.

Ето кои са щастливците, които ще посрещнат февруари с шанс и ще забогатеят:
Близнаци
За Близнаците февруари дава обещание да бъде необикновен и даже много провокационен, само че тъкмо в такива условия те могат да покажат своята мощ. Влиянието на Марс върху Близнаците няма да е прекомерно мощно, което ще им даде мотивация и сила за решение на финансови въпроси.

Втората половина на месеца може да изисква спомагателни старания, само че те ще дадат резултат.

Това е най-подходящият миг за започване на нови неща, разпространение на хрумвания и вложение в развиване на бизнеса. Близнаците би трябвало да се възползват от този интервал за придобиване на нови познания и умения.
Везни
За Везните февруари ще бъде удобен интервал за промени в кариерата. Представителите на знака могат самоуверено да търсят по-добри условия на труд, както и да се стремят към по-приятни работни моменти.

Пред тях ще се появи опция да основат нови настоятелен връзки, които могат да доведат до дълготрайни изгоди.

За представителите на този знак е значимо да бъдат дейни в общуването и да усвояват препоръките и житейския опит на близките. Въпреки че финансовите резултати може и да не са незабавни, те ще бъдат обилни в бъдеще.
Риби
Рибите ще имат неповторима опция да преодолеят себе си през февруари. Въпреки изблика на креативна сила през първата половина на месеца, е значимо да не не помнят за вероятните провокации, като отслабването на въздействието на Венера през втората половина на месеца.

Рибите би трябвало да извърнат внимание на спокойните финансови въпроси, в това число планирането. През този интервал на шанс ще се радват работещите в областта на науката и високите технологии, както и тези, които се занимават с нововъведения, компютри и друга електроника, написа jenata.blitz.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР