Фестивалът на здравословния живот Здравей, Здраве!“ посреща пловдивчани и гости

...
Фестивалът на здравословния живот Здравей, Здраве!“ посреща пловдивчани и гости
Коментари Харесай

Традиционният фестивал на здравето завладява Младежки хълм в Пловдив този уикенд

Фестивалът на здравословния живот " Здравей, Здраве! “ посреща пловдивчани и посетители на 4 и 5 юни на Stagе Park в подножието на Младежки рид още веднъж с забавна и потребна стратегия от лекции, практики, спортни интензивности, креативен работилници за дребни и огромни и ревю на натурални и био артикули.

Под мотото “Силата е в теб " събитието подтиква към повече осведоменост, отговорност и грижа за здравето както на физическо, по този начин и на прочувствено, ментално и духовно равнище.

В лекционната стратегия са заложени тематики за новите времена, за силата на неуспеха, силата на родовата памет, любовта, тайната на словото, оцеляването през призмата на интегралния метод и други, а едни от забавните имена са на проф. Дамян Попхристов, Орлин Баев, Христо Нанев, доктор Румен Стоилов, Аида Марковска, доктор Марчин Илиев и други.

Напълно гратис най-големият фестивал на здравето показва работещи практики, учредени на естествени и естествени средства за подсилване на организма, както и разнородни креативен работилници – плетене на мандали за дребни и огромни, разработване на бижута, ментална аритметика и бързо четене за деца, изобразяване на камъчета, мехенди и други.

Програмата планува и през двата дни спортни и танцови класове, функционални тренировки, йога практики и дихателни извършения, за пръв път демонстрационно съревнование по спортно насочване за дребни и огромни, проведено от клуб по насочване " Пловдив “ както и показване на изложители на здравословни артикули и услуги.

Фестивалът е начинание, което се осъществя посредством доброволния труд на няколко десетки физически и юридически лица от гр. Пловдив. Идеята на уредниците е да се предизвика интерес към здравословния метод на живот, да се показват необятна гама от естествени способи за възобновяване на здравето и за попречване на болести, да се подтиква потреблението на здравословни артикули и услуги, както и да насърчи експерти и специалисти да споделят опит и показват способи с потвърдена успеваемост, сигурност и елементарност на приложение. 

Фестивалът е естрада на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти, хора, занимаващи се с психична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които показват един впечатляващ и вълнуващ свят в изгода за здравето.

Първото издание на фестивала се организира на 30 октомври 2010 год. в Културен център " Тракарт “, Пловдив и в него взимат присъединяване едвам 8 лектора. В идващите години самодейността получава поддръжката на Община Пловдив и набира все по-голяма известност измежду пловдивската общност. През 2014 година в границите на два дни програмата на фестиавала към този момент включва 60 лекции и практики с голям брой гости – пловдивчани и посетители на града.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР