Фестивалът Midalidare Rock in the Valley, чието второ издание това

...
Фестивалът Midalidare Rock in the Valley, чието второ издание това
Коментари Харесай

Midalidare Rock 2023 пусна билети "на зелено"

Фестивалът Midalidare Rock in the Valley, чието второ издание това лято (отлагано две години преди този момент поради коронавируса) зарадва хиляди почитатели с концерти на Judas Priest, Avantasia, Within Temptation и Running Wild, разгласи своите дати за идната 2023 години. Рок фестът край старозагорското село Могилово ще се организира сред 30 юни и 2 юли, а най-големите му почитатели могат да си купят промоционални билети " на зелено ". 

Те са единствено 1000 на брой и ще костват 110 лв., като ще обезпечават пропуск за всичките три дни на фестивала. След оповестяване на първия хедлайнер цената на билетите ще се промени. " Тези първи билети са за най-големите ни почитатели, които са с нас през цялото време и ни поддържат през всичките тези години. Знаем, че за тях не е от голяма важност коя тайфа ще видят, те идват поради цялостното прекарване, което получават на фестивала. Последното ни издание беше посетено от над 30 000 индивида, които се любуваха на над 23 часа рок на международно равнище с Judas Priest,Avantasia, Within Temptation, Running Wild, Ugly Kid Joe, The Dead Daisies и доста други. Можем умерено да обещаем, че равнището на Midalidare Rock 2023 ще бъде също толкоз високо ", споделят уредниците. Билетите се продават в мрежата на " Ивентим ", а по традиция децата до 12 години ще влизат гратис с родител.

Много фенове очакват фестивалът още веднъж да насочи предложение към " Уайтснейк ", които трябваше да са един от хедлайнерите на тазгодишното издание, само че ненадейно заболяване на Дейвид Ковърдейл провали цялото европейско турне на групата. 

Фестивалът още веднъж ще предложи разнородни разновидности за къмпинг настаняване, като цените варират от 30 до 60 лв., в случай че дойдете със лична палатка, и 120 - с обезпечена палатка от уредниците. 

Вижте репортажите от трите дни на Midalidare Rock in the Valley 2022:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР