Фернандо Каранга коментира проведената подготовка от ЦСКА в Марбея и

...
Фернандо Каранга коментира проведената подготовка от ЦСКА в Марбея и
Коментари Харесай

Каранга: Пазя головете за първенството

Фернандо Каранга разяснява извършената подготовка от ЦСКА в Марбея и изиграните контроли. Бразилецът сервира извиненията си за няколкото съществени пропуща, които направи по време на инспекциите.

" Работих доста крепко. Направих всичко, което трябваше да направя. Успях! Трябва да работим всеки ден, с цел да продължим по този метод. Играхме с качествени тимове като Динамо (Киев) и Спартак (Москва). Доближихме се до това, което изисква нашият треньор. Не победихме, само че и не загубихме. Резултатите бяха действителни.

Целият тим желаеме да реализираме резултатите от предходната година. Трябва да продължим с това равнище. Само по този начин ще имаме триумф.

 Стойчо Стоилов: Може да вземем още един нов, подготвени сме за удари под кръста
Стоилов: Може да вземем още един нов, подготвени сме за удари под кръста

" В последния мач се видя отмалялост в тима "

Нормално е, тъй като един нападател има един или два шанса. Не всеки мач мога да въвеждам по три гола. Да, изпуснах, само че аз съм индивидът, който може да вкарва. Ще не преставам да работя. Пазя головете за шампионата. Да знаете, че имаме нови занимания, нови способи за празнуване при отбелязване на гол и вие ще ги видите. Тук нямаше доста почитатели и ми е мъчително, само че когато ги видя, сърцето ми бие по-бързо и желая да ги развеселявам.

Искам да подобря това, което съм направил. Това, което съм направил е в предишното, виждам в сегашното. Искам да стана първенец с ЦСКА. Това ми е фантазията, сънувам я. Дали с по-малко или повече голове, желая да я реализира. Това не е значимо единствено за мен, само че и за клуба.

 Николай Бодуров прикани: Нека най-хубавият тим стане първенец на България
Бодуров прикани: Нека най-хубавият тим стане първенец на България

" Срещу Динамо и Спартак показахме самочувствие "

Това, което давам обещание на почитателите е, че желая да вкарам и съм жаден за повече голове. Желая го и ще го направя. Целта е да станем първенци, всички го имаме в главата. Това мога да обещая на 100% ", приключи Каранга.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР