Ферарио Спасов се завърна отново в Монтана. 55-годишният спец прие

...
Ферарио Спасов се завърна отново в Монтана. 55-годишният спец прие
Коментари Харесай

Ферарио Спасов се върна начело на Монтана

Ферарио Спасов се завърна още веднъж в Монтана. 55-годишният познавач одобри да води тима откакто Явор Вълчинов подаде оставка. Това стана няколко часа след загубата с 0:1 от Черноморец (Балчик). Феро един път към този момент бе отпред на отбора от "Огоста ". През сезон 2014/2015 той изведе тима до първото място в „ Б” група, а под негово управление Монтана записа и най-голямата си победа в елита - 6:0 над Ботев (Пловдив). В началото на ноември обаче Спасов подаде оставка след серия от загуби, последната от която вкъщи от Черно море с 0:4 го накара да си тръгне.

„ Смятам, че взехме вярно решение. При Ферарио тимът направи впечатляваща серия от мачове без загуба и записа авторитетни победи над ЦСКА и Левски в шампионата за Купата на България. Той е умел експерт и правилен човек, и се надявам под негово управление тимът да стартира да печели и на непознат терен”, разяснява пред "Червен картон " кметът на Монтана Златко Живков преди да отлети за Съединени американски щати, където ще участва на дипломирането на сина си Орлин.

В Монтана Ферарио Спасов ще работи още веднъж с доцент Михаил Мадански, с който бяха тандем и преди две години. Самият Мадански се завърна още веднъж на работа в клуба на поста състезателен шеф преди началото на сезона. Новият ментор на Монтана ще бъде публично показан пред тима във вторник, когато е първата подготовка за новата седмица. Тогава ще стане ясно и с какъв екип ще работи Феро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР