Горещо ще се задържи времето и днес, предаде БНТ. Очакват се

...
Горещо ще се задържи времето и днес, предаде БНТ.
Очакват се
Коментари Харесай

Времето днес: Очакват се максимални температури между 31° и 36°

Горещо ще се задържи времето и през днешния ден, съобщи Българска национална телевизия.

Очакват се оптимални температури сред 31° и 36°, малко по-ниски по Черноморието, в София към 31°. Денят ще стартира слънчево, само че в следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места, основно в Западна и Централна България, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени от гръмотевици. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-североизток.

И по Черноморието ще е слънчево.Максималните температури там ще са сред 26 - 29°. Температурата на морската вода е 23 - 25°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Слънчево ще е и в планините. След обяд в масивите от Западна и Централна България ще се заоблачи и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

У нас в околните дни на доста места в Западна и Централна България ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Отново има заплаха и от градушки.

В сряда оптималните температури ще са сред 30° и 35°, по Черноморието към 27°, като през идващите дни ще се намалят с още 2 - 3 градуса.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР