Фенската организация Ултрас излезе с коментар след вчерашната пресконференцията

...
Фенската организация Ултрас  излезе с коментар след вчерашната пресконференцията
Коментари Харесай

Ултрас Левски: Битката продължава, напук на кърлежи и интриганти

Фенската организация " Ултрас " излезе с коментар след вчерашната конференцията на управлението на 26-кратните първенци. Публикуваме написаното от последователите без редакторска интервенция:

" Клевети самоуверено, все нещо ще остане! "

Така минаха последните 5-6 година против всеки инакомислещ в Сектор Б, като през последната седмицата станахме очевидци и на същите дейности, само че към този момент непосредствено ориентирани против светинята, в която сякаш всички се кълнем - " Левски " София. И не - не си мислете, че това бе офанзива против Павел Колев и Тити Папазов. Това беше офанзива против нашия обичан тим и против всеки, който занапред нататък ще има допир с ръководството на клуба ни. Това бяха бомбите от " Сиони " и свастиките от " " през 2006-та. Но към този момент са други времена и методите са разнообразни. Посланието обаче е едно и също: има контракт - няма проблем; няма контракт - има проблем. Така както нямаше проблеми с Иво Тонев и Спас Русев…

За първи път нещата, за които ние сигнализираме от години, през днешния ден бяха оповестени от единственото място, където думите могат да имат такава стойност и тежест - от името на управлението на клуба. Защото на редовите и нечленуващи почитатели от дълго време им е писнало от фенски противоборства и към този момент даже и не обръщат внимание на репликите сред страните, без значение какъв брой истина има в тях. Бихме били извънредно удовлетворени, в случай че не се постанова да отговаряме повече на въпроса " Какво толкоз делите?! ", само че за жалост ни е пределно ясно, че това няма да се случи в никакъв случай и постоянно ще има неразбрали. Но на колкото повече хора им се отварят очите за цялата скотщина, съпътстваща " договорните връзки сред клуб и последователи ", толкоз по-добре. А както към този момент сме казвали - хората проглеждат рано или късно. Затова дано да обобщаваме казаното на конференцията през днешния ден и за " дребните " нередности по дребния въпрос " магазин и защита ".

- ПФК „ Левски” преотстъпва напълно активността, обвързвана с продажба на фенски продукти, на нямащата връзка с клуба компания " Левски Маркетинг ", благосъстоятелност на (брат на Любомир Костадинов). Съгласно подписаното съглашение, " Левски Маркетинг " продава продукти и отчислява 20% такса „ роялти”. Клубът не е имал действителна визия какво и какъв брой се продава, защото тази информация е била разполагаем единствено и само на компанията на така наречен " почитатели ", само че е показателно, че за интервал от една година в касата на клуба са влезнали тъкмо 0 лева (НУЛА ЛЕВА), а въпросното „ роялти” даже не е било плащано в продължение на месеци.

Освен всичко друго, в този интервал Тодор Минев, така наречен " Г-н 1 лев ", е бил назначен на заплата в клуба, двойно по-голяма от общите хонорари на двамата му наследници, с помощта на които " Левски " генерира оборот от над 1 000 000 (един милион) лв.! Това е следващото доказателство, че колкото по-далеч от " Левски " стоят професионалните " почитатели " в обкръжението на Любомир Костадинов, толкоз по-добри резултати ще реализира клубът.

- Фирмата на Димитър Костадинов е взела участие в съглашение с трета страна – „ Спорт Депо”, и ПФК „ Левски” е платил над 1 000 000 лева за екипировка, която за предходни сезони (че и за сегашния) е получавана гратис. Освен че е направила връзка със „ Спорт Депо”, където са изплатени тези съмнителните суми, компанията на почитателите не е предоставила холограмните стикери, които клубът е поръчал и платил, само че по този начин и не е видял. Ако се чудите какви са тези холограмни стикери – това е бил единственият метод „ Левски” да следи какъв брой продукти са били продадени и какъв брой са поръчани, защото по контракт те би трябвало да се поставят на всеки един екип, спортен екип и така нататък Изводите за какво не са били регистрирани и предоставени от компанията на " почитателите " на Левски ги оставяме на вас.

- Фирмата „ LSFC Securtity” (по-късно „ Sport Security”) завишава ставката за охранител от 42 лева без Данък добавена стойност на 80 лева без Данък добавена стойност - т.е. " чисти " 100 лева на стюард за мач. Също стана ясно, че с цел да може да се оправят с защитата на мачовете по време на пандемичния интервал, са били нужни най-малко 140 охранители (при разрешени най-много 3 000 фенове на стадиона) или с други думи по един стюард на 21 фена. За съпоставяне последният мач с Царско Село е бил охраняван от 64 индивида. Вероятно е ненужно да споделяме, че още първата охранителна компания, до която се допитахме за защита, незабавно предложи по-ниска цена - и това без да претендират че оказват помощ на " Левски ".

- Съществува и различен контракт с компания на почитателите, по който се дължат 24 000 лева за направата на уебсайт и мобилно приложение. Не е изработен нито уебсайт, нито приложение, само че пък компанията на почитателите, " борещи се за избавление ", са предявили правосъден иск към ПФК „ Левски” на стойност няколко десетки хиляди лева…

- След гордото самопризнание на Любомир Костадинов, и управлението на клуба удостовери на кого би трябвало " да благодарим ", че извънредните екипи от „ Макрон” не влязоха в приложимост. Което даже не е първото жестоко вмешателство в ръководството на клуба през последната година, а е и причина Христо Василев - Плебея, който бе основният мотор на " Фонд Сектор Б " и от 6 години няма никакъв допир с фенски организации и мероприятия, да не бъде назначен в маркетинговия отдел на клуба.

В умозаключение желаеме да прибавим, че нашата организация стои компактно зад обичания си тим, взе участие във всяка една самодейност в негова помощ и ще продължи да го прави. Именно по тази причина приканваме всички левскари за цялостна готовност в идната акция за участие към " Левски ", която ще даде опция с разнообразните си ценови категории на оптимален брой хора да се включат. Битката за спасението ни е надалеч от своя край, само че битката ще продължи с цялостна мощ, на инат на кърлежи, интриганти и зложелатели.

САМО ЛЕВСКИ! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР