Феновете в Китай на популярният комедиен сериал Приятели“ са гневни,

...
Феновете в Китай на популярният комедиен сериал Приятели“ са гневни,
Коментари Харесай

Феновете на сериала „Приятели“ в Китай - гневни заради орязани сцени

Феновете в Китай на известният комедиен сериал „ Приятели “ са гневни, откакто от дълго чакания нов епизод бяха отрязани участията на Лейти Гага, Джъстин Бийбър и корейската тайфа Би Ти Ес.

Събирането на актьорите от именития сериал от 90-те беше излъчено онлайн на три китайски видеоплатформи, само че звездите, които в предишното са имали конфликт с китайската комунистическа партия бяха отрязани.

Турне на Лейди Гага в Китай беше неразрешено, откакто тя се срещна с тибетския нравствен лидер Далай Лама, който съгласно Пекин е сепаратист. Джъстин Бийбър е блокиран от 2014-та година в Китай, откакто разгласява фотография от светилището Ясукуни в Япония, където се уважава паметта на починали японски бойци, включително и наказани военнопрестъпници от Втората международна война.

А Кей поп бандата Би Ти Ес разгневи комунистическата партия предходната година, откакто не загатна китайските бойци починали по време на корейската война. От новия епизод на Приятели са изключени и всички подиуми свързани с LGBT общността.

Информацията е на Франс прес
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР