Феновете не крият възхищението си. Талиса Сото стана известна като момичето

...
Феновете не крият възхищението си.
Талиса Сото стана известна като момичето
Коментари Харесай

55-годишно „момиче на Бонд“ изглежда възхитително. Сякаш е спряла времето

Феновете не крият възхищението си.

Талиса Сото стана известна като момичето на Джеймс Бонд в шпионския филм от поредицата „ Упълномощен да убива “ (1989 г.). Актрисата плени публиката с чувствения облик на Лупе Ламора, а известният филм се трансформира в същински трамплин за нейната кариера.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Talisa Soto (@talisasotobratt)

Режисьорите оцениха високо играта на актрисата и бяха доста великодушни с предложенията си. По това време Талиса взе участие във кино лентата „ Новият Дон Жуан “ с Джони Деп и Марлон Брандо, както и в трилъра „ Кариера “. И през 2001 година, до момента в който работи върху кино лентата Pinero, тя се среща с артиста Бенджамин Брат, който става неин брачен партньор.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Talisa Soto (@talisasotobratt)

С годините Талиса се появява все по-рядко на екрана и се концентрира върху фамилията си. През 2009 година излезе последният филм с нейно присъединяване и от този момент тя посвещава цялото време на околните си.

В същото време почитателите не са не запомнили Талиса, макар неналичието на нови функции. Актрисата приказва за живота си в обществените мрежи, последвана от няколко десетки хиляди клиенти. Феновете не крият обстоятелството, че 55-годишната звезда към момента е много красива и наподобява доста по-привлекателна от доста по-млади актриси.

„ Прекрасна. Както тогава, какво в този момент “, „ Звезда от екрана “, „ Струва ми се, че тя не остарява и е спряла времето “, пишат интернет потребителите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Talisa Soto (@talisasotobratt)

През 2020 година актрисата е диагностицирана с рак на гърдата, само че с помощта на ранното разкриване се оправя с заболяването. По този мотив Талиса написа:

„ През октомври 2020 година ми сложиха диагноза рак на гърдата. Слава Богу, че го хванах рано и към този момент съм без болест! Страшната действителност е, че 1 от 8 дами ще бъде диагностицирана с тази ужасна болест, тъй че не мога да подчертая задоволително значимостта на годишната мамография, ултразвука за дами с плътна тъкан и ежемесечните независими прегледи. Моля, отделете време да се погрижите за себе си и не забравяйте, че вие сте най-хубавият си страж за положително здраве. Животът е подарък! “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР