Феновете на ЦСКА продължават да са гневни след последните резултати

...
Феновете на ЦСКА продължават да са гневни след последните резултати
Коментари Харесай

Offenders: Гадно и монотонно затъване...

Феновете на ЦСКА не престават да са гневни след последните резултати на отбора, а обстоятелствата са необорими - ранно отпадане от евротурнирите и едвам пет извоювани точки от началото на шампионата. Само два маркирани гола у нас и в Европа, само че за сметка на това позволени седем.

Фракцията Offenders излезе със своя гневна позиция, оповестена в профила на групата във Facebook:

" Иска ни се да кажем, че измина доста турбулентен интервал, само че за жалост действителността е друга. Турбуленцията допуска и някакво придвижване нагоре, до момента в който на стадион " Българска войска " единственото, което виждаме, е монотонно и гадно затъване.

Вчера след фиаското против Славия момчета от " Сектор Г ", в това число и наши представители, потърсиха сметка на част от играчите за меко казано ужасяващата игра от началото на сезона, която показват. Адмирации за Християн Петров, Шопов, Хайнц и Линдсет, които не се пробваха да се скрият, а излязоха като мъже и разговаряха очи в очи с нас.

Въпреки че футболистите не знаят къде е казусът и за какво се получава по този начин, ние, меко казано, получаваме " дежа вю " с предходни сезони. Както се споделя - тоя мач към този момент сме го играли. Има ли разумно пояснение следователно за какво Християн Петров, който беше безапелационен титуляр през миналия сезон, показвайки израстване и постоянна игра, бе закотвен на пейката без ясна причина за сметка на меко казано потресаващия Мено Кох?

Саша Илич ли притегли Санянг или някой различен? На господин Йевтич ли е гениалното решение да упорстваме с 3-5-2, макар че междинната линейна скорост на отбраната, която употребява, е колкото на охлюв с дископатия? Или да продължим с безумните центрирания " на пусия " и каквото стане - стане?

Ако да, то този човек за какво бе върнат преди всичко? Или може би не е той този, който взема решение?

Също по този начин бяхме меко казано изумени от неналичието на най-малко обикновено опрощение от страна на управлението след злополуката в Румъния. Без да разясняваме позорния резултат и показване сами по себе си считаме, че хората, които пътуваха по ден в посока, надвиквайки цялостен стадион с почитатели, го заслужаваха. И това бе най-малкото, което трябваше да получат. Те в последна сметка получиха самопризнание... от домакинската аудитория. Доста показателно, не мислите ли?

Миналата година по време на протеста бяхме оповестени за най-големите грешници на света, тъй като говорихме и обяснявахме неща, които даже към днешна дата не престават да са все по този начин настоящи до болежка.

Е, позасилихме маркетинга, понапудрихме обществените мрежи, само че от вътрешната страна нещата си остават все по този начин безнадеждно изгнили.

И, почтено казано, светлина в тунела не се вижда, най-малко в обозримо бъдеще. И не ни би трябвало да сме най-хубавите риболовци, с цел да установим, че както е споделил умно народът - " рибата постоянно се вмирисва първо от главата ".

САМО ЦСКА! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР