Феновете на ЦСКА избухнаха мощно на официалната фейсбук страница на

...
Феновете на ЦСКА избухнаха мощно на официалната фейсбук страница на
Коментари Харесай

Червено цунами срещу Гриша Ганчев след резила в Разград

Феновете на ЦСКА избухнаха мощно на формалната фейсбук страница на „ армейците “ след ужасяващото начало на сезона, унижението в евротурнирите и снощния срам против Лудогорец в Разград.

На прицел са притежателят Гриша Ганчев, цялото управление и новия треньор Нестор Ел Маестро.

Ето единствено част от мненията, които заляха обявата в формалната обществена мрежа на ЦСКА, отбелязваща провалянето от Лудогорец. Не липсват и забавни колажи и фотоси.

Ако и вие имате да кажете нещо по тематиката, може да го извършите в линка към обявата.

ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ

Yordan Yordanov

Некадърно управление и треньор клоун!

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Krasimir Vangelov

Не знам дали някой се трогва, че ние си пишем тук, но да си кажа и аз:

1 Тоя смешник, дето и образно наподобява несъответстващ, в случай че може да го разкарате още тая вечер от треньорския пост

2 За треньор да бъде назначен някой с темперамент и диктаторски способи, че тия лигльовци към този момент не се траят

3 Да спрем с подготовки по Австрии, Испании и не знам си къде, тъй като едвам вървим и се чудя какъв го дирим и какво упражняваме там

4 И някой към този момент от притежатели да излезе и да каже какво се случва и ще се случва

Дейвид Стоев

Чувството което изпитвам сега мога единствено да сравня с това някой да бие,гаври, и унижава непосредствен за мен човек пред очите ми и аз да не мога да му оказа помощ с нищо...

Само ЦСКА!

Калин Цветанов

Тотален безпорядък! Объркано управление, комплициран треньор, комплициран тим. Толкова тъпо не сме изглеждали в никакъв случай.Мача можеше да отиде на двуцифрен резултат. Разкъсани линии, мудни, тромави и мързеливи футболисти. И най-после, само че не на последно място, играхме със супер смешната смеха, при която Сепси изпълни ни кошницата. Явно някой желае по този начин да продължаваме с цялостни кошници и слаби игри.

Ювелирен пас на Кристиан Йорданов и гол за ЦСКА 1948

Niki Tashev

Доста хора се смеят на треньора какво изявление дал след края на мача. Обаче можем да извадим най - значимото:

1. На въпроса дали е наясно със селекцията и дали се търсят нови попълнения, той отговори, че не него би трябвало да питат. За следващ път сме очевидци по какъв начин треньорът е един статист на това, което му докарат.

2. На няколко пъти сподели, че е пристигнал на място без организация и връзка.Намекна, че е заварил безпорядък. Нищо ново под слънцето.

3. Проблемите са вътрешни и доста дълбоки, каква изненада...

Тези, които се оплакваха от Илич ще го търсят със свещ.....единственият треньор в ЦСКА, който разбра, че с този материал от футболист и селекция, която той не прави, най-печелившо да се акцентира на статични положения, самостоятелни проблясъци напред, дълги топки и сигурност откъм гърба. Тактическата неначетеност и бездушието са отговорност на настоящия треньор.

Еманация на неналичието на поредност,стратегия за бъдещето и 0 професионализъм от управлението.

Daniel Stoianov

Вън смешното управление и този дилетант от скамейката!

Chavdar Gochev

В средата на август към този момент чакаме жребия за " сезам " купата на България. Браво на лъмбърсексуалното синче на притежателя, сричащия " градинар " и куция ССкаут.

Лони Григоров

Тия да си събират партакешите и да си се прибират в Ловеч и Етрополе..... Заедно с невероятните им ЧУЖДЕНЦИ....... Нямат място на Армията, този свят стадион за всички същински Цесекари! Това е подигравка с Армейския тим носещ именитото име ЦСКА и всички именити футболисти, които са защитавали емблемата и екипа с алено белия цвят! Истината е да се почне от нулата само че: тима да се върне там където си му е мястото: Към Армията! Затова се споделя: Централен Спортен Клуб на Армията! Всичко друго е измислици и далавери със залозите.

Велимир Иванов

CSKA Sofia FC, ножът е опрял до кокала и настана време за мъже,ама същински мъже! Или всички работещи в ЦСКА би трябвало час по-скоро да осъзнаят,че са в най-великият тим,или управлението би трябвало да стартира да взима съответни решения ( по опция не по дребните часове),или би трябвало да се назначи потвърден треньор с имидж измежду футболистите и никой по никакъв метод да не му се бърка в работата,а в противен случай, управлението би трябвало да е твърдо зад него даже и при положение,че някоя самозабравила се " звезда " реши да го бойкотира по някакъв метод,или би трябвало да спре тоталната аматьорщина на всяко едно равнище в клуба,или ВЪН ОТ ЦСКА!!! Среден вид просто към този момент няма!

В. Николаева

На притежателя,футболистите и измисления треньор не им дреме. Единствено ние си тровим нервите,търпим какви ли не еб*вки със състав,игри,тактики,малоумна игра,позорни резултати.. Прах в очите ни се хвърля със стадиона и какво ли още не към този момент какъв брой години? ДОКОГА?

Metodi Ivanov
И да си пишем и да не си пишем, и да свиркаме... на никой от CSKA Sofia FC не му пука....викат ти през някоя от сред издънките извинявай и до тук....Положението е следното от общо 6 мача за месец имаме 2 вкарани гола и 10 позволени.. Да обичаш тима си, да го подкрепяш, а от среща да се гаврят с теб! За последните 3 години тоя тим не ми е основал една позитивна страст...

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР