Феновете на Селин Дион останаха доста разочаровани, тъй като няма

...
Феновете на Селин Дион останаха доста разочаровани, тъй като няма
Коментари Харесай

Селин Дион влезе в болница за спешна операция

Феновете на Селин Дион останаха много разочаровани, защото няма да могат да зърнат своята фаворитка в Лас Вегас.

Канадската певица анулира огромен брой свои концерти, заради наложителна интервенция на междинното ухо. Тя показа новината с почитателите си на формалната си страница във Фейсбук и се извини, че й се постанова тази анулация.

“Късметът ми ме изостави в последно време... Очаквах с неспокойствие да експортирам още веднъж концертите си и се случи това... Просто не мога да допускам! Извинявам се на всеки, който е възнамерявал да пътува до Лас Вегас и да ме гледа. Знам какъв брой е разочароващо и доста съжалявам”, написа изпълнителката.

От екипа на Дион пък разкриха детайлности към положението й: “Селин се бори със положение, познато като отворена евстахиева тръба, което поражда проблеми със слуха и пеенето става извънредно мъчно. Тя го има от 12-18 месеца, само че до неотдавна беше сполучливо лекувано с разнообразни капки за уши. От няколко седмици обаче тези медикаменти нямат резултат върху положението й, тъй че тя ще се подложи на минимално инвазивна хирургична процедура за поправяне на проблема”.

Концертите в Лас Вегас бяха планувани за интервала от 27 март до 18 април.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР