Феновете на Селена Гомес са повече от щастливи да видят

...
Феновете на Селена Гомес са повече от щастливи да видят
Коментари Харесай

Селена Гомес се усмихва отново

Феновете на Селена Гомес са повече от щастливи да видят певицата още веднъж щастлива и в компанията на другари . През октомври певицата и актриса се оказа за повторно в границите на няколко месеца в клиника, този път психиатрична.

Повторното й влизането в здравното заведение се наложи поради утежняване на прочувственото й положение. И оттогава ни новина, ни кост от нея. Последният й пост в обществените мрежи е от края на септември, а през вчерашния ден, 19 декември, още веднъж в тях се разпространиха няколко фотоси, които ни върнаха вярата за Селена.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от STRONG GIRL (@selengomez0.2) на Дек 19, 2018 в 6:04 PST

Гомес се забавлява с другари в планинския курорт Big Bear наоколо до Калифорния. Те очевидно не са особени почитатели на ските и сноуборда, само че пък се заливат от смях, до момента в който се пускат по заснежените скатове с надуваеми пояси.

И, несъмнено, си вършат фотосесия за спомен, в която основно настоящо лице е Селена. Да си признаем, бяхме не запомнили усмивката на това момиче , само че се радваме, че се върна още веднъж на лицето й.

 Селена Гомес още веднъж на ярко
Селена Гомес още веднъж на ярко

Певицата в рекламна компания

Явно лечението е дала резултат, а в този момент звездата поставя старания да се върне към естествения метод на живот . Нищо чудно скоро да ни изненада и с някой шлагер, нищо не се знае...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomezecu2.0) на Дек 18, 2018 в 7:18 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР