Феновете на McDonald's поискаха обичана основна закуска да бъде добавена

...
Феновете на McDonald's поискаха обичана основна закуска да бъде добавена
Коментари Харесай

Феновете на McDonald`s молят за връщане на основната закуска, тъй като опаковката се завръща

Феновете на McDonald's желаеха обичана съществена закуска да бъде добавена назад към менюто, откакто веригата разгласи връщането на опаковката за закуска.

По-рано през днешния ден (15 януари) McDonald's зарадва някои почитатели, когато разгласи, че обвивката за закуска ще бъде налична в магазините от 7 февруари, откакто беше отстранена от менютата през 2020 година Веригата за бързо хранене твърди, че почитателите са молели за wrap, с цел да се завърне и сподели, че има 22 петиции за връщането му, както и 5000 директни известия, изпратени до сметките на компанията в обществените медии.

Въпреки това, McDonald's научи по сложния метод, че просто можете да Не апелирам всички, защото новината за връщането на опаковката накара някои хора да упорстват веригата да премисли решението си и вместо това да върне друг продукт за закуска - франзелата.

Както гевреците, по този начин и опаковките бяха отстранени през 2020 година по време на пандемията от COVID-19, защото McDonald's оферираше лимитирано меню, когат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР