Феновете на Левски събраха над 100 000 лв. миналата седмица

...
Феновете на Левски събраха над 100 000 лв. миналата седмица
Коментари Харесай

Фенове пак помагат на Левски

Феновете на Левски събраха над 100 000 лева предходната седмица от продажба на билети за мача с Лудогорец, който по този начин и не се състоя. От клуба регистрираха, че са продали 10 898 виртуални билета по 10 лева всеки. От тези пари се дължат само комисиона на компанията, която е продала пропуските. Останалата сума ще отиде за потребностите на закъсалия финансово клуб.

Впечатляващото обаче е, че " сините " последователи извършиха задачата да продадат най-малко 10 000 билета, без значение, че ден преди мача признатото изключително състояние в страната анулира всички спортни събития, само че почитателите продължиха да си купуват пропуски.

Те са с колекционерска стойност, а всеки почитател отделяше парите с ясното схващане, че ги дава не за събитие, което няма да се състои, а с цел да помогне.

" Благодарим ви, " сини " сърца. Измеренията на този акт имат даже по-голяма морална, в сравнение с финансова стойност за клуба. Единни в делата, с Левски в сърцата ", написаха от " Герена ".

Заради управническите и финансови проблеми в Левски единствените доходи идват точно от почитателите, които с дарения, изкупуване на билети и артикули от формалния магазин, събраха над 1,5 млн. лева в този интервал. На " Тодорини кукли " продадоха рекордните 5650 абонаментни карти, а също по този начин са регистрирани 5000 абонамента за по 2 лева всеки месец в DMS акцията.

В същото време тази активизация беше маркирана и за Запад. Поредното самопризнание идва от страницата за ултрас културата ULTRAS-TIFO.net, която отбелязва достижението на " сините " последователи. " Феновете на Левски закупиха 11 000 билета за техен мач, знаейки, че няма да могат да участват на него, само че помагайки на клуба си финансово. В момента всички спортни шампионати в България са спрени и е неразрешено продаването на билети ", написаха от организацията във връзка дейностите на левскарите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР