Феновете на Левски от Панагюрище излязоха с отворено писмо до

...
Феновете на Левски от Панагюрище излязоха с отворено писмо до
Коментари Харесай

Фенове на Левски с обръщение към Борислав Михайлов: Апелираме тази гавра да приключи

Феновете на Левски от Панагюрище излязоха с отворено писмо до президента на БФС Борислав Михайлов. В него “сините ” превърженици показват възмущението си от съдийството и молят президентът “да постави ред и тази подигравка да завърши ”.
 Левски още веднъж започва продажбата на билети за дербито с ЦСКА - София Левски още веднъж започва продажбата на билети за дербито с ЦСКА - София
Ето и цялото писмо на фенклуб " IV революционен ":

Отворено писмо 

До Президента на БФС
господин Борислав Михайлов 

Уважаеми господин Михайлов, от една година в ПФК „ Левски “ се завърна професионализма. Усилията на спортно-техническия щаб на клуба, отпред със старши треньора Станимир Стоилов, за възпитаване на футболистите ни в дух на великодушие и почитание към всеки един противник на терена срещат гневна опозиция в лицето на съдиите в България. Поредният удар върху обичания ни тим беше нанесен в последния кръг от Ефбет лига. Смятаме, че даже няма потребност да задълбаваме в елементи съдийството на Валентин Железов от мача: „ Локомотив София “ – „ Левски “, тъй като подобен вид неточности надалеч не са казус, когато взе участие „ Левски “. Ние, членовете на „ IV революционен “, които сме една дребна част от множеството Левскари, което през последните 2 години прави и невъзможното, с цел да избави своя тим от банкрут, желаеме тази подигравка с нашия отбор да спре. След Извънредния конгрес на БФС на 12.10.2021г., Вие обещахте ново ръководство за българския футбол. Към момента нито виждаме нови лица, които желаят да трансформират нещо, нито нещо друго с изключение на преднамерено съдийство в интерес на едни и в ущърб на други. Апелираме да сложите ред и тази подигравка да завърши, тъй като през годините се е потвърдило, че когато някой тръгне против Левски и почитателите му, то нещата не завършват добре. 

С почитание, фенклуб „ IV революционен “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР