Феновете на Левски надъхаха играчите в последната им тренировка преди

...
Феновете на Левски надъхаха играчите в последната им тренировка преди
Коментари Харесай

Левскарите надъхаха отбора си преди мача с ЦСКА

Феновете на Левски надъхаха играчите в последната им подготовка преди мача с ЦСКА в събота. Те се събраха на "Герена ", с цел да покажат поддръжката си към тима с песни и викания.

Около 50-ина последователи в "синьо " се появиха на заниманието, в което Делио Роси заложи на даването на последни инструкции за идната борба.

Този мач е в събота от 16:00 часа на Националния стадион "Васил Левски " и можете да го гледате непосредствено в ефира на DIEMA SPORT , както и онлайн на нашата платформа GONG PLAY . За вас ще го следим минута по минута на GONG.BG , а можете да го слушате и в ефира на Дарик радио.

Личеше си, че левскарите упражняват с въодушевление и в моментите, в които Делио Роси единствено ги наблюдаваше в профил, те се забавляваха и пускаха между тях голям брой смешки и закачки.

Сподели преживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите страсти, като споделиш видеа и фотоси в обществените мрежи с #gong.

GONG.BG ти подсигурява, че сниманите от теб фрагменти ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на уеб страницата броени часове след зрелището. Не забравяй - #gong!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР