Феновете на Кайли Дженър се нагърбиха със задачата да я

...
Феновете на Кайли Дженър се нагърбиха със задачата да я
Коментари Харесай

Идиотия до шия: Фенове събират пари за наследница на клана Кардашиян, за да стане милиардерка

Феновете на Кайли Дженър се нагърбиха със задачата да я трансфорат по-бързо от милионерка в милиардерка. След като преди броени дни стана ясно, че риалити сензацията е на път да стане най-младата милиардерка в света през 2019 г, почитателите й взеха решение да забързат процеса. Те се активизираха в краудфъндинг платформата GoFundMe, като за четири дни събраха над 2000 $.

„ Кайли Дженър се появи на корицата на сп. Forbes с генерирана облага от 900 милиона, което е сърцераздирателно. Не желая да пребивавам в свят, в който Кайли не има милиард $ “, съобщи създателят на дарителската акция Джош Островски.


Не всички обаче останаха удовлетворени от решението на почитателите на 20-годишната звезда да налеят в допълнение средства в джоба й.

„ Буквално хора умират на всички места, а други вземат решение да дарят пари на Кайли Дженър. Всички сте психологично заболели “ и „ Ако в действителност дадете пари за Кайли Дженър, само че не можете да отделите за благотворителна организация или скитник, това приказва доста за егоизма ви “, са единствено част от отрицателните мнения.

Според прогнозите, през 2019 година най-младото попълнение в клана Кардашиян ще се трансформира в най-младата притежателка на такава сума пари, с което ще изпревари в листата даже имена като Марк Зукърбърг и Еван Шпигел. „ Социалните мрежи са страхотни – дават ми елементарен достъп до почитателите и клиентите ми “, изясни маркетинг тактиката си Дженър, която разполага с над 110 милиона почитатели в Инстаграм и Туитър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР