Феновете на Hollyoaks отчаяно искат да разберат дали Оуен Уорнър

...
Феновете на Hollyoaks отчаяно искат да разберат дали Оуен Уорнър
Коментари Харесай

Дали Ромео напуска Холиоукс след обрата на Рейн? Актьорът Оуен Уорнър предизвиква опасения, че е напуснал ролята си в E4

Феновете на Hollyoaks обезверено желаят да схванат дали Оуен Уорнър напуща сапунката на Channel 4 като Ромео Найтингейл, откакто нови подиуми ги разтревожиха.

Героят провокира опасения за овакантяване тази седмица след ареста му за убийството на Рейн Ройс, като той се призна за отговорен по обвиняването. Въпреки че Джеймс Найтингейл се опитваше да накара сина си да избяга, Пери Ломакс подпечата ориста му, като сигнализира полицията единствено дни след разкриването на същинския палач на Рейн.

Ромео беше измъчван от принудителен и контролиращ Рейн, с той не споделя на никого за своето тестване. Един ден предходната година, когато тя още веднъж се нахвърли против него, Ромео я бутна и я умъртви инцидентно, до момента в който някои почитатели са уверени, че някой различен е килърът.

В последните подиуми Ромео е в пандиза в очакване на присъдата си, а в този момент почитателите считат, че това е излизането на Оуен от шоуто след шест години в ролята. Звездата от „ Аз съм звезда “, който се среща с колежката си и актрисата от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР