Феновете на Hairy Bikers останаха в сълзи тази вечер, когато

...
Феновете на Hairy Bikers останаха в сълзи тази вечер, когато
Коментари Харесай

Феновете на BBC Hairy Bikers в сълзи от сърцераздирателния момент на Дейв Майърс в първия епизод след смъртта му

Феновете на Hairy Bikers останаха в сълзи довечера, когато Дейв Майърс беше спомнен в специфичен епизод на тяхното шоу след гибелта му.

Дейв умря предходната седмица и довечера последният сериал на него и Си Кинг беше излъчен в памет на доста обичаната звезда. По-рано през днешния ден беше доказано, че последният епизод на The Hairy Bikers Go West ще бъде излъчен както нормално след гибелта на Дейв.

Изявление, оповестено по-рано през днешния ден, гласи: „ Въпреки толкоз тъжни времена ние знаем, че Дейв би желал да продължите да се наслаждавате на вълшебната поредност, която снима със Си предходната година. Бихме желали да благодарим на всички от от цялостен ​​свят, който се протегна с послания на обич и поддръжка през последните няколко дни. Всяко едно от тях беше прочетено и в действителност оценено. "

Тази вечер, когато стартира новият епизод, има беше сцена сред Си и Дейв, където той приказва за своя опит с рака и по какъв начин счита, че това ще му попречи да прави това, което обича. Той сподели на най-до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР