Феновете на Ботев и Локомотив блокираха два основни булеварда в

...
Феновете на Ботев и Локомотив блокираха два основни булеварда в
Коментари Харесай

Футболни фенове блокираха булеварди в Пловдив заради БФС

Феновете на Ботев и Локомотив блокираха два съществени булеварда в Пловдив - " Санкт Петербург " и " Източен ". Агитките се събраха пред клубните си игрища на митинг, в който да изкажат недоволството си от актуалното управление на БФС. Те приканиха за оставката му и поддържаха Димитър Бербатов, който е претендент за президентския пост на централата.

Малко след 18:45ч. почитателите на Локо изпънаха афиш " Не убивайте футбола " и дружно затвориха за минути придвижването по бул. " Санкт Петербург ".

След 19:30ч. в друга част на Пловдив се събраха и почитатели на канарчетата. Със себе си те носеха огромен транспарант „ Вън перуката от БФС = ОПГ “. С него те блокираха придвижването на кръстовището на бул. „ Източен “ с ул. „ Богомил “.

На двата митинга имаше засилено полицейско наличие, включващо бусове и служители на реда на мотори. Въпреки това дейностите на почитателите минаха умерено и н есе стигна до ексцесии.

Утре се готви митинг на всички почитатели пред централата на БФС в Бояна в 17:00ч. Очаква се почитателите да затворят придвижването по Околовръстния път на София.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР