Феновете на Айнтрахт (Франкфурт) вече безепелационно се наложиха като най-мащабната

...
Феновете на Айнтрахт (Франкфурт) вече безепелационно се наложиха като най-мащабната
Коментари Харесай

Айнтрахт ще разтърси Милано с 13 500 ултраси

Феновете на Айнтрахт (Франкфурт) към този момент безепелационно се постановиха като най-мащабната гостуваща аудитория в европейските клубни шампионати този сезон, а в идната им борба с Интер в осминафиналите на Лига Европа ще се изкачат още едно равнище нагоре. Ръководството на “орлите” е получило 13 500 билета от сътрудниците си от Милано, което значи, че Лука Йович, Себастиен Алер, Анте Ребич и останалите футболисти на треньора Адолф Хютер до немалка степен ще се усещат като вкъщи си при визитата на 80-хилядния “Сан Сиро”.

Eintracht Frankfurt are reportedly taking over 13 THOUSAND fans to their Europa League away game at Inter Milan

Phenomenal support! pic.twitter.com/ry2E5Nbjhp
— The Sportsman (@TheSportsman) February 27, 2019
Това няма да е първо посещение на Айнтрахт в Италия този сезон, откакто по-рано през европейската акция Франкфурт имаше мач на “Олимпико” в Рим, където бе реализирана победа, а по трибуните имаше сред 8 и 10 хиляди немски ентусиасти. Тогава Лацио се усещаше като посетител на личния си стадион, тъй като другояче отдадените ултраси на римските “орли” не отдадоха огромно внимание на този дуел.

Eintracht Frankfurt players come out for their warm-ups.

That reception #LazioSGE pic.twitter.com/jscJztuAMc
— Felix Tamsut (@ftamsut) December 13, 2018
Досега носителите на Купата на Германия нямат загуба в Лига Европа, откакто завоюваха групата си с цялостен актив от 18 точки, а в 1/16-финалите отстраниха Шахтьор (Донецк) след тъждество и победа с общ резултат 6:3.

Привържениците на Айнтрахт направиха три запаметяващи се представяния надалеч от вкъщи - надлежно против Лацио и Аполон (Лимасол) в груповата фаза и Шахтьор в елиминационната, до момента в който гостуването на Олимпик Марсилия се игра пред празни трибуни. Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 21 февруари  Айнтрахт Франкфурт 4:1краен резулат  Шахтьор (Донецк)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР