Феновете на 48-годишния испански певец Енрике Иглесиас го разкритикуваха за

...
Феновете на 48-годишния испански певец Енрике Иглесиас го разкритикуваха за
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас се опозори на съвместен концерт с Рики Мартин и Питбулем

Феновете на 48-годишния испански артист Енрике Иглесиас го разкритикуваха за странното му държание на концерти и ненастроеното пеене. В мрежата интензивно се публикуват видеоклипове, в които артистът не помни думите на песните си, държи се необичайно и по-късно нормално ляга в средата на сцената.

Всичко това се случва на концерт в Северна Америка в границите на The Trilogy Tour с Рики Мартин и Питбул.

Феновете на артиста споделят, че по време на осъществявания Енрике Иглесиас постоянно забравял думи и не уцелвал нотите.

На един от концертите артистът в действителност се излегнал в средата на сцената, а песните му се пеели от присъстващите в залата посетители.

Един от почитателите написа обява, в която означи, че е платил 600 $ за два билета за концерта и даже не е чул Иглесиас да пее.

От своя страна във видеото, което артистът разгласява в своя Instagram, артистът демонстрира по какъв начин почитателите го поздравяват с екстаз. На което почитателите незабавно реагираха.

„ Буквално всеки видеоклип, който съм виждал на формалната му страница, го демонстрира по какъв начин неудобно танцува, до момента в който публиката пее. Той не пее. “

„ Всяко видео в TikTok за концерта беше неприятно! “

„ Видях видео в tok-tok, където можете да чуете доста грозно пеене. “

" Съжалявам за този човек. Какво отчаяние е да го видя на опиати. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР