Феновете им залагат коя първа ще изпищи от корекциите си

...
Феновете им залагат коя първа ще изпищи от корекциите си
Коментари Харесай

Внимание! Новата пандемия води до обезобразяване

Феновете им залагат коя първа ще изпищи от корекциите си след време
Редица от родните известни персони са напът да останат без нос. Манията кой ще се тунингова повече и ще реализира съвършенство към този момент придобива заплашителни размери.

Ринопластиката е най-новата мода, по която залитнаха известните през последните 2-3 години. Независимо дали се нуждаят от това или не, родните звезди си режат носовете наред. Сами се досещате, че отзивите са новата им осанка в множеството случаи са негативни. Очевидно дамите вместо да се разкрасят се загрозяват още повече с нелепите корекции, които вършат.

Преди години Таня Боева имаше естетически учредения да „ ремонтира “ носа си, а в този момент множеството звезди го вършат от суетност. В последна сметка реализират едно – наподобяват на клонинги.

Преслава се появи изменена през 2019 година Тя споделяла пред най-близките си хора, че има комплекс от носа си и има намерение да го реформира. Тя спря избора си на най-актуалната версия, така наречен „ принцеса на Дисни “, с който се снабди след няколкочасова интервенция в Турция.
Заради фрапантната смяна във визията й, нейният нос бе тематика номер едно месеци наред, даже няма да е пресилено, в случай че кажем, че заживя личен живот.

Дори най-върлите й почитатели не останаха удовлетворени от ринопластиката й и я оприличаваха на някакво насекомо, на мутирала оса… А някои стигнаха още по-далеч, оприличавайки я на Майкъл Джексън.
След вълната от отрицателни мнения, тя се оправда, че й се е наложило да легне под ножа по здравословни аргументи.

Мнозина даже показаха Преслава като живият образец за това за какво младите девойки не би трябвало да залитат по изкуственото съвършенство. Хората даже започнаха да не я хейтват, а да я съжаляват. Тя прибегна до скалпела, откакто отслабна фрапантно и обонятелният й орган изглеждаше като камба.

Младата Лидия освен последва образеца на Преслава, а напряко й открадна носа. Тя легна под скалпела, когато бе едвам на 19 години. Блондинката дълго време страдала от комплекси поради носа си, който съгласно нея стърчал повече от нужното. Факт е обаче, че след ринопластиката, тя изгуби идентичността си.

Преобладаващата част от почитателите й не могат да одобряват новия й тип и настояват, че по този метод е изгубила личните си лъчение и сексапил. Те я съпоставят ту с Преслава, ту с Галена, защото приликата им в действителност е смайваща.

И Камелия не остана по-назад и се пусна по манията за нови носове. Тя си подари нов нос за 50-та си годишнина. И нейните почитатели не останаха удовлетворени от смяната и даже я укориха, че се е трансформирала в клонинг на Галена, Емилия и Преслава.

Певицата обаче е удовлетворена и споделя, че нямаше да се стигне до скалпела, в случай че бе взела носа на майка си, а друг на татко си. също така не би трябвало да се не помни, че е част от шоубизнеса, където в избран миг е необходим лек рефреш, както самата тя се изрази.
Феновете й обаче са безапелационни, че ринопластиката й е направена по-калпаво даже от тази на княгиня Калина и даже я посъветваха да съди пластичния си хирург за нанесените й вреди.

И несъмнено като приказваме за ринопластика, няма по какъв начин да пропуснем Александра Богданска и някогашния й мъж Даниел Петканов.
Те също бяха инфектирани от пандемията с изчезващите носове. Двойката се оперираха в Турция и то на облага. Повечето насмешки бяха за Даниел, който с изключение на ринопластиката, прибегна и до имплант в брадичката. При все, че новият нос на моделката е по-естествен и прекрасен от тези на Преслава, Камелия и Лидия, въпреки всичко не е утвърден от почитателите й.
За Лудия кореспондент обаче надалеч не може да се каже, че тунинговането е било сполучливо, защото при него интервенциите въобще не доведоха до стремежи резултат.

Сред обезобразените след ринопластика е и Галена, която се оперира преди години в Сингапур и интервенцията й струваше 10 хиляди $.

Следващата в листата с осакатените след тунинг мадами, е Антония Петрова. Тя стартира с корекциите, откакто роди сина си Благовест. Тоца съумя да се окепази за раз време с филъри, ринопластика и ботокс. При все, че не си признава за корекциите, те личат от километри. И нейният нос поразително припомня този на княгиня Калина, който от години води класациите за най-несполучливи пластични интервенции.

Разбира се не би трябвало да пропущаме Елен Колева и Светлана Гущерова, които също не останаха по-назад и се пуснаха по пързалката с огромното кълцане на носовете.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР