Фенове на ЦСКА засипаха служебният министър на спорта Андрей Кузманов

...
Фенове на ЦСКА засипаха служебният министър на спорта Андрей Кузманов
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА засипаха Кузманов с народна любов

Фенове на ЦСКА засипаха служебният министър на спорта Андрей Кузманов с национална обич, откакто той пусна послание във връзка снощното такова от " аления " клуб.

Предлагаме дребна част от коментирате под въпросното му послание, качено на страницата на ММС във " Facebook ".

Милена Балева: Жалки сте! Вземете се в ръце и подпишете протоколите за прихващане! ЦСКА не ви дължи нищо!

Grudi Daskalov: Стари някогашен министъре, отиди въз основата в Панчарево и виж какъв брой пари е вложил ЦСКА и тогава приказва. Чао!

Цветан Петков: Само да ви светна, НЕуважаеми господин Министър, че това писмо е подписано импровизирано от стотици хиляди цесекари!

Yuliana Kesarova: Незабавно да се прихванат вложените милиони лв. вложения! Къде го има това - да направиш куп усъвършенствания в парцела на хазяина и той да не ти прихване нищо от наема!

Atanas Atanasov: Министри идват и си отиват, само че ЦСКА остава!

Милен Иванов: Ти си анонимник! Даже чак в този момент разбрах по какъв начин изглеждаш. Целиш популярност, господин Анонимник! Скрий се в мишата си дупка! Казвам се Милен Иванов, да не се чудиш кой те поздравява.

Пламен Живков: Стига преиначаване! Как все за ЦСКА не може! Как все единствено ЦСКА заплаща! Ако в действителност сте угрижен за държавното имущество, ще извършите всичко допустимо час по-скоро да бъде реконструирано като съвременен стадион. ЦСКА ще вложи десетки милиони в държавния парцел, а вие се борите в действителност за заплатите на хрантутници. Или сте незапознат, или изпълнявате непозната поръчка.

Krasi Nenkov: Призовавам всички почитатели на ЦСКА на митинг, до момента в който този не бъде отхвърлен от длъжността министър на спорта.

Dimitar Andreev: А май пречите преднамерено? Не милеете доста за спорта...

Plamen PK: Този се извърта като фурнаджийска лопата и не споделя за какво единствено ЦСКА заплаща наем, а другите не. Всички игрища в България са държавни.

Nikolay Rumenov: Какъв министър единствено! Базата в Панчарево беше обрасла с плевели, а сега е една от най-модерните на Балканите. Какъв е този министър? Приспаднете тези пари и оставете ЦСКА да си направи нов стадион. Така, както е за всички клубове. Докога страната ще хрантути едни и ще извива ръцете на ЦСКА?

Galin Vasilev: Господин Министър, за какво не се загрижите по този начин за един различен тим, от покрайнините на София? Там от години страната заплаща налозите, страната там наем не събира. Не ви ли е позор? ЦСКА просто желае позволение да строи, не желае помощи и пари. И вас ли ви купиха? Скоро война ще става, да знаете. Спрете цицането от ЦСКА! Спрете да се гаврите с нашия тим, че търпението свършва...

Дейвид Стоев: Този " лаком " предприемач единствено през последните 5 години е дал повече пари за българския спорт, в сравнение с ММС за цялото си битие.

Vladimir Velkov: Криеш се зад тила на страната! Ти за приспадане на вложения чувал ли си? Или единствено " сухото " е значимо? Ти на % ли си? Или естествено си подобен потенциал?

Мария Атанасова: Така ли? Защо тогава страната не спря ЦСКА да прави усъвършенствания? Защо не ги направи страната? Всеки безкористен хазяин се грижи за имуществото си.

Карлос Контрера (той е политик): Чупки в кръста и въртележки. Направи ми усещане, че пасуват крепко по тематиката за ПУП-а на Борисовата градина. Сега към този момент пъзелът се подрежда. Ясно е какви ги дробят...

Всички отзиви може да видите на страницата на ММС във " Facebook ".
 Алчният предприемач, честният Кузманов и къщичката за пиленца
Алчният предприемач, честният Кузманов и къщичката за пиленца

Единият ще бъде запомнен от историята, другият надали...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР