Фенове на ЦСКА от Фейсбук групата Истина и честност излязоха

...
Фенове на ЦСКА от Фейсбук групата Истина и честност излязоха
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА: Приоритетите на клуба стоят над дребнавото футболно злободневие, не се поддавайте на провокации

Фенове на ЦСКА от " Facebook " групата " Истина и почтеност " излязоха с коментар преди утрешния конфликт. В него те припомнят, че идентичността на клуба е безспорна от близо три години, а значимите тематики пред " армейците " са напълно други: построяването на нов стадион, ремонт на статуквото в БФС и поддържането на висока спортна форма. Феновете приканват последователите да не се поддават на евтини провокации и да поддържат тима си мощно и дисциплинирано както на терена, по този начин и отвън него.

Ето какво пишат (без редакторска намеса):

" Армейци!

След дългогодишна битка против последствията от недалновидното ръководство на ЦСКА на 30.09.2019 с разпореждане за възлагане на Софийски градски съд сдружението " Ред Енимълс " ЕООД закупи собствеността върху движимостите и имуществените права на ПФК ЦСКА АД. С този акт беше изпълнено единственото изискване на армейските почитатели, касаещо спортната еднаквост на клуба. С допълващо значение са и актовете на FIFA, които удостоверяват приемствеността.

Едно е несъмнено. На тази дата спортната еднаквост на ЦСКА беше дефинитивно нормализирана.

От това следва:

- без значение са обществените заявления, изяви и домогвания по адрес на спортната еднаквост на ЦСКА от притежатели, спонсори, шефове, чиновници и футболисти на други футболни клубове, на други спортни или публични организации, на цели медии, на обособени публицисти или анализатори;

- без значение за спортната еднаквост на ЦСКА са резултатите от съответна футболна среща;

- без значение за спортната еднаквост на ЦСКА е крайното класиране в шампионата.

В същото време всички армейци е добре да си дават сметка, че би трябвало да възпитават в себе си стратегическо и институционално мислене, каквото подхожда на българския исполин ЦСКА. А не да се поддават на безпочвените провокации на комплексирани парвенюта, с които болните времена, в които живеем, непрекъснато ни затрупват.

Червеният почитател е задължен да приспособява държанието си към извънредно неподходящата към днешна дата административно-политическа конюнктура и да отговори уместно на всички враждебни външни фактори с цялата обич и дисциплинираност, на които е кадърен, с цел да отбрани цветовете на клуба, без да му вреди. Умната поддръжка се състои в ясното схващане на трите стратегически целта на ЦСКА:

- модернизиране на материалните условия на стадион " Българска войска " и на подготвителната база в Панчарево;

- поддържане на висока спортна форма на представителния отбор;

- ремонт на статуквото в БФС или прекратяването и основаване на нова национална футболна федерация.
 Иван Турицов: Утре ще покажем, че почитатели и тим сме едно цяло
Иван Турицов: Утре ще покажем, че почитатели и тим сме едно цяло

Националът даде особено изказване пред клубната медия на ЦСКА

С оглед горното:

- от голяма важност за ЦСКА е мощната поддръжка на трибуните във всичките ни мачове;

- от голяма важност за ЦСКА е спазването на дисциплинираност по трибуните и към стадиона в дните на мачовете, тъй че да не бъдат давани никакви мотиви за тежки санкции против клуба ни;

- от голяма важност за ЦСКА е публичният напън за модернизирането на базите на ЦСКА и демонтажа на статуквото в БФС;

- от голяма важност за ЦСКА е пазаруването на абонаментни карти, билети и публични почитател продукти.

Давайки си сметка за стратегическите ползи на ЦСКА, ще съумяваме да насочваме напъните и страстите си там, където те ще бъдат в действителност потребни, а не там, където желаят да ги насочат зложелателите ни.

Само ЦСКА! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР