Фенове на противоречивия инфлуенсър са си плащали за уроци по

...
Фенове на противоречивия инфлуенсър са си плащали за уроци по
Коментари Харесай

Фенове на Андрю Тейт плащали по $8 хил. годишно за уроци как да мамят и насилват жени

Фенове на спорния инфлуенсър са си плащали за уроци по манипулиране на дами, които след това са били въвличани в скица за онлайн полови услуги. Това разкрива ново следствие на английската социална медия BBC.

Тя демонстрира текстове от чат групата на Тейт, наречена " War Room ", в които са се споделяли техники за експлоатиране на дами. Изтеклите вътрешни чатове идентифицират45 евентуални жертви сред март 2019 година и април 2020 година, само че общият им брой евентуално е по-голям.

Инфлуенсърът твърди, че War Room, чието участие коства близо 8 хиляди $ годишно, е мрежа от авторитетни мъже и тези, които желаят да се учат от тях.

" War Room предизвиква самодисциплината, мотивацията и построяването на убеденост, като в същото време дава на членовете достъп до хиляди експерти от целия свят, които предизвикват персоналната отговорност, наблягайки значимостта на това да поемеш отговорност за своя избор и дейности ", се споделя в изказване, направено от Тейт.

Изтеклите онлайн чатове обаче сочат, че групата учи членовете си по какъв начин да склоняват дами към полова работа. Курсът е наименуван " PhD ", само че вместо под абревиатурата да се има поради доцент лекар (doctor of philosophy), тя значи " Степен за сводничество на к**** ".

Членовете получават указания от управлението на War Room, известно като " генерали ". Те дават препоръки по какъв начин мъжете да съблазняват, манипулират прочувствено и да изолират обществено дамите, преди да ги примамят да се причислят към услуга за онлайн секс през уебкамери.

Тейт отхвърля да е направил каквото и да било нарушаване и декларира, че е подготвен да отбрани невинността си. В изказване, направено от негов представител, се споделя, че разкритията на BBC съставляват " още един безочлив опит да се показват едностранчиви, непроверени " обвинявания против него.

36-годишният някогашен кикбоксьор е упрекнат в обезчестяване и трафик на хора в Румъния. В началото на август от домакински арест, откакто преди този момент прекараха месеци в румънския затвор. В момента двамата братя и и техни сътруднии чакат правосъдния си развой по обвинявания за трафик на хора и присъединяване в незаконна група. Всички те отхвърлят обвиняванията.

Макар че множеството медийно внимание към групата е ориентирано към братята Тейт, следствието на BBC показва, че мъж под псевдонима " Иги Семмелвайс " наподобява е същинският водач и интелектуална движеща мощ на War Room.

Той е разпознат като 62-годишен мъж на име Майлс Сонкин. Роден е в Чикаго и е бил член на най-малко два хипотетични култа. През 2000 година развива интерес към крайната десница в Съединени американски щати, а през 2018 година наподобява се е срещнал с Андрю Тейт. Година по-късно е основана War Room, в чието управление той заема основно място.

Сонкин изпраща на всички нови членове на групата лист с литература и манифест, в който се обрисува дневният ред на организацията.

Според известията, които са видени от английската медия, в чата така наречен " генерали " на Тейт са преподавали и насърчавали насилието на дами. Открити са и фотоси на жена със съществени синини и порезни рани по гърба. В една от полемиките един от водещите членове споделя по какъв начин се е държал с жена, която е работила за него.

" Взех клавиатурата ѝ и я ударих с нея по главата. Тя влезе в стаята си и работи 7 часа без никаква отмора ", написа мъжът.

Разследването показва, че към август 2022 година клиентите на War Room са 434 по целия свят. Не е ясно какъв брой от тях са работили според препоръките за принуждение над дами, само че BBC е съумяла да откри и да се свърже с дами, които евентуално са били набелязани от членове на групата

Две от тях споделят, че в началото са вярвали, че са в сантиментална връзка с мъжете, които по-късно почнали последователно да ги манипулират, с цел да ги вкарат в полови връзки - тактика, известна като " способ на любовника ". Те описват още, че са били подлагани на принуждение, изолирани са били от приятелите си и са принуждавани да извършват дребни задания, с цел да показват подчинението си.

В изказването си Андрю Тейт акцентира, че " е подготвен да предприеме всички нужни правни дейности, с цел да отбрани невинността си и да потърси отговорност от виновните за клеветническите изказвания ", показани от BBC. Разследването на медията допуска, че славата на спорния инфлуенсър се употребява за рекламирането и продажбата на способи за корист с хора.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР