Фенове на "Ботев" започнаха да се събират в Коматево, бесни

...
Фенове на "Ботев" започнаха да се събират в Коматево, бесни
Коментари Харесай

Фенове на Ботев се събираха в Коматево след погрома с 0:6

Фенове на "Ботев " започнаха да се събират в Коматево, гневни след тежката загуба с 0:6 на любимците им от "Локомотив " в пловдивското дерби, заяви "Марица ". "Жълто-черните " ентусиасти желаеха с ушите си да чуят обясненията на футболистите за разгрома.

Те дойдоха с клубния си автобус и се шмугнаха бързо-бързо в базата. Прокуристът на клуба Асен Караславов се опита да приказва със ентусиастите, само че не се получи.

Феновете не могат да повярват, че те с толкоз старания събраха нужните 567 000 лв. за спасението на клуба, а футболистите ги "наградиха " с такава бездушна игра.

„ Искам да се извиня на всички последователи на "Ботев ". Те не заслужават. Просто това е най-тежката загуба в живота. Не желая да разясня ", сбит бе Караславов пред медиите в минутите след погрома на "Лаута ".

Треньорът на Ботев (Пловдив) Петър Пенчев бе извънредно отчаян след пагубната загуба с 0:6 от градския противник Локомотив.

"Истински провал. Мачът се разви доста неприятно за нас, вкараха ни с първите два удара. След изгонването на Джонатан към този момент нямахме никакви шансове ", стартира Пенчев.

"Прекалено доста неточности, всеки един от играчите би трябвало да поеме своята отговорност. С сътрудника се опитваме да помогнем, само че за жалост през днешния ден беше една злополука. Няма опрощение, нищо не функционираше просто ".

"Не мисля, че разликата сред двата тима е толкоз огромна, само че през днешния ден се получи подобен резултат. Има още четири мача до края на полусезона и да се опитаме да измием този позор ", сподели Пенчев.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР