Фенове на „Ливърпул“ награбиха Жозе Моуриньо, мениджърът на кръвния им

...
Фенове на „Ливърпул“ награбиха Жозе Моуриньо, мениджърът на кръвния им
Коментари Харесай

Фенове на „Ливърпул“ прегърнаха Жозе

Фенове на „Ливърпул“ награбиха Жозе Моуриньо, мениджърът на кръвния им противник „Манчестър Юнайтед“. Случайната среща бе в хотел в Москва, където „червените дяволи“ са отседнали за дуела с ЦСКА в Шампионската лига. „Мърсисайдци“ пък играха нощес с различен съветски отбор от столицата – „Спартак“.

Въпреки, че последователи на „Ливърпул“ бяха настанени в хотела на „Юнайтед“, това не докара до ексцесии, а в противен случай. Запалянковците помолиха сюрпризирания Жозе Моуриньо за обща фотография. Освен това, почитателите на отбора от „ Анфийлд “ подариха значка на Моу.

Освен за мача с ЦСКА, в лагера на „Юнайтед“ обаче мислят и за селекцията през зимния трансферен прозорец. Цел номер едно на Моуриньо е Антоан Гризман от „Атлетико“ (Мадрид). Нападателят към този момент е декларирал, че желае смяна, а възможностите на „Юнайтед“ са най-големи за идната стъпка в неговата кариера. Французинът помолил „Атлетико“ да удовлетворят желанието му, откакто не напусна клуба това лято. Тимът бе с наложено трансферно ембарго и не можеше да купува играчи.

„Не съм изменник и не си потеглих в този тежък момент“, споделил Гризман пред управлението.
През зимата „Атлетико“ ще може да прави прехвърляния, а нападателят желае компенсация за демонстрираната преданост.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР