Феноменалната българска пророчица Слава Севрюкова е направила много важно за

...
Феноменалната българска пророчица Слава Севрюкова е направила много важно за
Коментари Харесай

Слава Севрюкова предрече: България ще се възроди през 2017-а. Ще дойде жена, която ще ни обедини (ВИДЕО)

Феноменалната българска пророчица Слава Севрюкова е направила доста значимо за България предсказване. По думите й след тежките години на прехода, през 2017-а у нас ще настъпят процеси на възобновление. Това ще бъде и премията ни за страданията, с които сме изплатили кармата си.

Севрюкова е същински феномен, който е направил едни от най-точните предсказания за събитията освен у нас, само че и в целия свят. Дълго преди въобще да се заприказва за това, тя е предсказала обединяването на Германия. Слава Севрюкова вижда и нещо сензационно за времето си – че скоро човек ще стъпи на Луната. Това предсказване се сбъдва след 4 години. Възраждането на България в интервала 2017 – 2018 година Севрюкова свързва с появяването в българската политика на мощна женска фигура, която ще успее да стане обединител на нацията.

Чак по-късно България най-сетне ще успее да се изправи на краката си, счита пророчицата. Първата част от предсказанието й на процедура към този момент е реалност. Нацията ни е разединена, не има вяра на политиците си и се топи с рекордни темпове. Селата се обезлюдяват, а Северозападът публично беше разгласен за най-бедния район в целия Европейски съюз. Остава ни да се надяваме и втората част на предсказанието на Слава Севрюкова да се реализира и най-сетне у нас да се появи непокътнат политик, който да ни помогне да изплуваме от блатото.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР