Фенките ще плачат тази нощ. Изпълнителят Венци Венц (Венцислав Чанов),

...
Фенките ще плачат тази нощ. Изпълнителят Венци Венц (Венцислав Чанов),
Коментари Харесай

Плачете, фенки! Вижте кой прочут певец се предаде

Фенките ще плачат тази нощ. Изпълнителят Венци Венц (Венцислав Чанов), прочут на почитателите от дуото с Павел, се ожени скрито за остарялата си обич - хубавицата Мая.

Той резервира безмълвие пред медиите за щастливото събитие, само че се похвали в персоналния си профил в инстаграм с няколко къси видеосторита. От тях се вижда, че обратно на упованията за нетрадиционно събитие, от страна на 33 годишния Венци, е тъкмо противоположното.



Булката е с класическа сват6ена бяла рокля с красива декорация на главата, а сватбеният й воал е закачен на дребната главичка на дъщеричката на Венци. Самият той също е в костюм, а прическата му е на плитки, които е вързал. От видеата излиза наяве, че куполът е в разгара си, а посетители и младоженци се забавляват на цялостни обороти.

През март Венци и Мая оповестиха, че стягат женитба, само че не оповестиха нито месец, нито дата. Двамата се познават повече от 10 години, били са гаджета, само че животът ги разделя, до момента в който ненадейно се срещат преди година и си дават втори късмет, който с днешна дата приключва с брак, написа „ Телеграф “.
Свързани вести Рапърът Венци Венц умили мрежата с тази СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР