ФЕНИКС — Не е шега. Хумористичните и странни съобщения върху

...
ФЕНИКС — Не е шега. Хумористичните и странни съобщения върху
Коментари Харесай

Без шега: Федералните забраняват хумористичните електронни съобщения по магистралите

ФЕНИКС — Не е смешка. Хумористичните и странни известия върху електронните знаци скоро ще изчезнат от автомагистралите и автомагистралите в цялата страна.

Федералната магистрална администрация на Съединени американски щати даде две години на щатите, с цел да приложат всички промени, посочени в нейните нови 1100- управление за страница издадено предишния месец, в това число правила, които показват по какъв начин се контролират знаците и другите устройства за надзор на трафика.

Служителите на администрацията споделиха, че електронни знаци над главата с неразбираеми смисли, препратки към поп културата или такива, предопределени be funny ще бъдат неразрешени през 2026 година, тъй като могат да бъдат неразбрани или разсейващи водачите.

Агенцията, която е част от Министерството на превоза на Съединени американски щати, сподели, че знаците би трябвало да бъдат „ елементарни, директни, малко, четливо и ясно ” и да се употребява единствено за значима информация като предизвестие на водачите за идни произшествия, неподходящи метеоролог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР